18 / 05 / 2024

Beyoğlunda bir şeyler oluyor!

Beyoğlunda bir şeyler oluyor!

İstanbulun en değerli bölgelerinden olan İstiklal Caddesi ve çevresinde binalar hızla el değiştiriyor. Beyoğlunda şube açmak sadece yüksek kazanç değil, marka bilinirliği açısından da önemli bir prestij kaynağı



İstanbulun en değerli bölgelerinden olan İstiklal Caddesi ve çevresinde binalar hızla el değiştiriyor. Emlak fiyatları her geçen gün tırmanıyor.  Gayrimenkul şirketleri, bünyesinde konut, işyeri ve otel olabilecek ciddi bir yapı stoku barındıran Beyoğlunu mercek altına aldı. Hafta sonları yaklaşık 2.5 milyon kişiyi ağırlayan bölgede birçok marka ve firma şube açmak yarışıyor. Beyoğlunda şube açmak sadece yüksek kazanç değil, marka bilinirliği açısından da önemli bir prestij kaynağı.

Yatırımlarla yenilenen Beyoğlu, bugün gayrimenkul şirketlerinin en değerli portföylerini bünyesinde barındırıyor.  Son zamanlarda bölgedeki gayrimenkul alım satımlarında artış olduğu ve bazı şirketlerin burada keşfedilmeyi bekleyen metruk binaların peşinde düştüğü kulislerde telaffuz ediliyor.  Eva Gayrimenkul Değerleme Yetkilisi Merve Sağlam, Beyoğlunda Şişhane, Elmadağ, Talimhane, Dolapdere ve özellikle İstiklal Caddesinde yıpranmış, eskimiş ve kullanılamayacak durumda olan birçok taşınmaz kültür varlığı mevcut. Bazı firmalar ve şahıslar bu bölgelere yatırım yaparak hem tarihi dokunun canlanmasını, hem de ticari anlamda bölgelerin gelişmesini destekliyor diyor.

HABERİN DEVAMI EMLAK ROTASI DERGİSİ'NDE...


Geri Dön