28 / 04 / 2024

Beypazarı Akropol Termal Şehir'de 10 bin TL'ye devremüllk!

Beypazarı Akropol Termal Şehir'de 10 bin TL'ye devremüllk!

Beypazarı'nda bin 350 dönüm alan üzerine kurulan Akropol Termal Şehir toplam 7 etap olarak inşa ediliyor. Beypazarı Akropol Termal Şehir'de yer alan devremülkler 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Türkiye ve Avrupa'nın en büyük termal şehir projesi olma özelliğine sahip Akropol Termal Şehir 36 bin adet devremülkün yer alması planlanıyor. Proje bin 350 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor.


Akropol Termal Şehir'de ultra-lüx villalar, özel yüzme havuzları, hastane, rehabilitasyon merkezi, cami, fizyoterapist eğitim okulu, Avrupa'nın en büyük Aqua Parkı ve su oyunları merkezi, spor tesisleri, AVM, mini hayvanat bahçesi, ayrıca 50 bin metrekarelik sosyal tesisler bu şehrin bir parçasını oluşturacak.  


Toplam 7 etap halinde inşa edilecek olan Akropol Termal Tesislerinde 300 dairede yaşam başladı. Ömür boyu tapulu Akropol Termal Şehir devremülklerinde her yıl 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. 


3 dönem olarak satışa sunulan Akropol Termal Şehir Devremülkleri'nde yıllık olarak 85 eurodan başlayan aidat bedelleri ödeniyor. Akropol Termal Şehir 1+1, 2+1, 3+1 ve villa tipi devremülk daireler olarak dizayn edildi. 


Ayrıca Beypazarı Akropol Termal'de Türk Hamamı, Fin Hamamı, sağlık üniteleri, sauna, çamur banyoları, engellilere özel havuz, spor merkezleri, oyun ve eğlence salonları, buz pateni pisti, oyun ve eğlence merkezleri, sinema salonları gibi imkanlar da yer alıyor.


Beypazarı Akropol Termal Tesisleri'nde satılık devremülk fiyatları 10 bin TL'den başlıyor. Daire tipine döre farklı fiyatlarda satışa sunulan projede devremülk fiyatları 60 bin TL'ye kadar çıkıyor. Akropol Termal ödeme planı çerçevesinde 36 aya kadar taksit imkanı sunuluyor. 


Akropol Termal Şehir adres:

Ayvaşık Mah. Karapınar Mevki Küme Evleri No: 10/A 06730 Beypazarı / ANKARA


Akropol Termal Şehir iletişim

Tel: (0312) 770 03 33 

Web: www.akropol.com 

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


Geri Dön