03 / 05 / 2024

Beyşehir çok amaçlı spor sahası törenle açıldı!

Beyşehir çok amaçlı spor sahası törenle açıldı!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi tarafından TOKİ Konutlannın bulunduğu Avşar Mahallesi'nde yaptırılan çok amaçlı spor sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı.



Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptınlan çok amaçlı spor sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı.  TOKİ  Konutlannın bulunduğu Avşar Mahallesi'nde yapılan çok amaçlı spor sahasında basketbol ve voleybolun yanı sıra futbol müsabakalan da yapılabilecek. 


Törende konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özalhın, Beyşehir'in 67 mahallesinde faıklı farklı proje ve hizmetleri hayata geçirebilmek için yola çıkbklannı vurgulayarak, bu projeleri bir bir tamamlayarak açılışlannı gerçekleştirmeye başladıklarını söyledi. Yaklaşık 45 gün önce Avşar Mahallesi'nde Belediye olarak yaptıııiıklan spor kompleksinin bulunduğu alanda kendisini karşılayan çocıMann buraya bir spor sahası istediklerini anlatan Özaltun, onlann bu talebini geri çevirmeyerek 45 gün gibi bir süte içerisinde yapımını tamamlayarak açılışını gerçekleştiıdiklerini belirtti. 


Avşar Mahallesi'nde yaptıklan çok amaçlı spor sahasından sadece çocrtlann değil, yaz döneminde boş kaldığında mahallede yaşayan kadınlann da yöresel erişte ve tartıana yapımı gibi işleıde istifade edebileceğini vurgulayan Özaltun, "Bu saha sadece çocıAlanmızın futbol, basketbol oynaması için yapılmadı, boş kalan zamanlaıda da Beyşehir'in erişte ve tartıanasını yapmak için bayanla nmıza da tahsis edilmiş bulunmaktadır. 


Hayıriı uğurlu olsun" dedi. Konuşmalann a ıdından çok amaçlı spor sahasının açılışı kurdela kesiminin ardından gerçekleştirildi. Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbiiyik, Belediye Başkanı Murat Özaltun ve diğer kablımcılar tarafından gökyüzüne bırakılan banş güvercinlerinin kanat çırpışlan ise renkli görüntüler oluşturdu. 


Açılış sonrasında ilçe protokolü ve beraberindekilerle birlikte sahaya giren Belediye Başkanı Murat Özaltun potalara basket ata iken, kaleye geçen mahalle muhtan Yasin Sünbül'le birlikte şut çalışması yaptı .Ardından, saha içerisinde toplanan çocuklara top ve balon dağıttı. 


Konya Yenigün


Geri Dön