28 / 04 / 2024

Beyşehir'de 5 yılda 1 milyon 600 bin metrekare kilitli taş çalışması yapıldı!

Beyşehir'de 5 yılda 1 milyon 600 bin metrekare kilitli taş çalışması yapıldı!

BEYŞEHİR tarihinde bugüne kadar 750 bin metrekare kilitli taş çalışması yapılırken 5 yılda 1 milyon 600 bin metrekare kilitli taş çalışması yapıldı. 45 km yol ise yeni imara açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu...




BEYŞEHİR tarihinde bugüne kadar 750 bin metrekare kilitli taş çalışması yapılırken 5 yılda 1 milyon 600 bin metrekare kilitli taş çalışması yapıldı. 490 kilometre asfalt çalışması ile yine tüm zamanların rekoru kırıldı. Dönemimizde 50 km kanalizasyon, 146 kilometre de drenaj çalışması yapılırken, 45 km yol ise yeni imara açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. 


Kapalı pazar tamam Beyşehir'de yıllardır yapılması planlanan kapalı pazar, kapalı hayvan pazarı yine dönemimizde tamamlandı. Termiye cayı ıslah edilerek, tarihi İcerisehir Mahallesinde sokak sağlıklaştırması çalışmaları yapıldı. Sevgi köprüsü ve adası yeniden inşa edilirken, Beytepe seyir tepesi, anıt meydanı, semt pazarı yeniden düzenlendi. Çarşamba kanalının çevre düzenleme çalışmaları yapılırken kanal içerisine yerleştirilen kamelyalarla kanal boyu Beyşehir'in yeni cazibe merkezlerinden birisi oldu. İtfaiye araç ve ekipmanları tamamen modernize edilirken dönemimizde Beyşehir Belediyesi 17 adet yeni is makinesi ve araç alındı. Beyşehir'in ihtiyacı olan kamyon garajı ve helikopter piştide yine dönemimizde Beyşehir'e kazandırdığımız hizmetlerden. 


Trafik sorunu rahatladı Trafik akısının yoğun olduğu bölgelere insa ettiğimiz modern kavşaklarla Beyşehir trafiği rahat bir nefes alırken, yollarda yaptığımız kot düşürme çalışmaları ilede yollarımız artık daha güvenli oldu. Kültür park baştanbaşa yenilenerek halkımızın hizmetine açılırken, ilçemizdeki okul ve ibadethanelerimizin her türlü ihtiyacındada Belediyemiz yanlarında oldu. Bu çalışmaların yanında sosyal belediyecilik alanında da bir cok çalışmaya imza atan Beyşehir Belediyesi bu yıl lO.'ncusu gerçekleştirilen Uluslar arası Göl Festivali ile Ic Anadolu'nun en büyük festivalini yaptı. Ulusal fotoğrafçılar bulusması, yamaç paraşütü festivali, yasayan Selçuklu carsısı da diğer sosyal etkinlikler arasındaki yerini aldı. Beyşehir'in ilk sanal kütüphaneside hizmete girerken e-belediye hizmetleri de dönemimizde başladı. 


Star Gazetesi 


Geri Dön