01 / 05 / 2024

Beyşehir'de çok amaçlı spor sahaları inşa ediliyor!

Beyşehir'de çok amaçlı spor sahaları inşa ediliyor!

Beyşehir'de ilçeler çok amaçlı spor sahaları ile tanışıyor. Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir kent merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı farklı mahallelerde çok amaçlı spor sahalarının yapımını tamamladıklarını söyledi.



BEYŞEHİR ilçe merkezi ile dış mahalleleri çok amaçlı spor sahaları ile tanışıyor. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir kent merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı farklı mahallelerde çok amaçlı spor sahalarının yapımını tamamlayarak gençlerin hizmetine sunmaya başladıklarını söyledi. Özaltun, İlce Belediyesi olarak yaptıkları girişimler üzerine Gendik ve Spor Bakanlıgının 1 milyon liralık maddi desteğiyle ilçeye bağlı bazı mahallelere kazandırılacak çok amaçlı spor sahalarının başlayan inşaat çalışmalarının büyük bölümünün tamamlandığını, bazılarında ise çalışmaların bitmek üzere olduğunu kaydetti.

 

KISA ZAMANDA TAMANLANIYOR 

Beyşehir'de bakanlık desteğiyle ilçeye bağlı 15 ayrı mahallede cok amaçlı spor sahası insa edildiğini anlatan Özaltun, "Üzümlü ve Gökcimen'ln de aralarında olduğu bazı dıs mahallelerimizde cok amaçlı spor sahalarımızın büyük bölümü tamamlandı. Çalışmaları devam edenler ise en kısa süre içerisinde tamamlanarak gençlerimizin hizmetine sunulacak" dedi. Yapımı tamamlanan sahalarda gençlerin futbol, basketbol, voleybol branşlarında sportif aktiviteler gerçekleştirebileceklerini belirten Özaltun, su bilgileri verdi: "Bu alanlardan bos kaldığında ise yörede yasayan hanımlarımız da yaz döneminde tarhana ve erişte yapımında istifade edebilecek. Yani bu alanlardan cok amadı olarak yararlanabilmek mümkün olacak. Bu tesisleri inşallah 2015 yılının sonuna kadar bitirmiş ve gençlerimizin hizmetine sunmus olacağız." 


Star Konya


Geri Dön