28 / 04 / 2024

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.



Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu yapılıyor. 

Kepez Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilçeye çocukların kültür, sanat ve spor etkinliklerinin yapabileceği çok amaçlı salonlar yapılıyor. Bu yıl yatırım programına alınan 2 salon Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na yapılıyor.

Antalya Valiliği ile imzalanan protokole göre salonlar, tek katlı ve betonarme olacak. Sahnenin ve ses sisteminin bulunacağı salonlar, anahtar teslimi inşa edilip, çocukların hizmetine açılacak.

Perihan- Esat Aral Ortaokulu'nun bahçesinde 150 metrekarelik alanda hayata geçirilen salon aynı anda 80 öğrenciye hizmet verecek. Salonun yanına kantin binası da yapılacak.

Varsak Şelale Ortaokulu'nun 120 metrekare inşaat alanına sahip salonu ise 75 öğrenci kapasitesine sahip olacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nun bahçesinde yapımı hızla süren çok amaçlı salonun inşaatında incelemeler gerçekleştirdi. 

Pencereden kendisine el sallayan okulun ana sınıfını çocuklarıyla maske ve sosyal mesafe kurallarına uyup sohbet eden Tütüncü, çocuklara boyama kitabı hediye etti.

- Karşıyaka Mahallesi'nin çehresi değişti

İnşaat hakkından Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır'dan bilgi alan Tütüncü, burada yaptığı açıklamada, Karşıyaka Mahallesi'ne 2009 yılından beri çok güzel eserler yaptıklarını, mahallenin gecekondu çehresini değiştirdiklerinden bahsetti. 

Göreve geldiklerinde mahallede mülkiyet problemi yaşandığından bahseden Tütüncü, sorunların hepsinin tarih olduğunu bildirdi.

Kat artışı getiren imar revizyonu çalışmasıyla vatandaşların modern konutlar yapabilme fırsatına sahip olduğunu anlatan Tütüncü, vatandaş eliyle güzel bir kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi. 

Mahallede doğalgaz, elektrik, kanalizasyon, internet gibi altyapıları tamamladıklarından bahseden Tütüncü, bütün cadde ve sokaklarda asfaltın ve kaldırımların yenilendiğinden bahsetti. 

Tütüncü, yatırımların hızla süreceğini anlattı. 


Geri Dön