11 / 05 / 2024

Kepez etkinlik salonu

Kepez etkinlik salonu

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

TURYAP'tan 619.7 milyon TL'ye satılık 100 gayrimenkul!

TURYAP, birçok inşaat şirketinin markalı konut projelerini 619 milyon 764 bin 296 TL'ye 13'üncü Gayrimenkul Fuarı'nda satışa sunacak. Fuar, 24 Mart 2019 günü Hilton Bosphorus Convention Center Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek.

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

Alaşehir Çok Amaçlı Etkinlik Salonu açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir'de hayata geçirdiği Çok Amaçlı Etkinlik Salonu hizmete girmek için gün sayıyor.

Manisa Avşar'a çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu İlçesi Avşar Mahallesi’ne kazandırılacak olan Çok Amaçlı Etkinlik ve Düğün Salonu, mahalle sakinlerine büyük mutluluk yaşattı. Modern salonun yapılacağı alanda tesviye çalışması ve istinat duvarı çalışmaları başladı.

Manisa'daki Hanpaşa Düğün Salonu'nda sona gelindi!

Çok Amaçlı Etkinlik Salonları'nı bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine bağlı Hanpaşa Mahallesi Çok Amaçlı Etkinlik Salonu'nda da sona yaklaştı.

Manisa Encekler Çok Amaçlı Etkinlik Salonu'nun temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği projelerine ve yenileme çalışmalarına Kula’da bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda ilçeye bağlı Encekler Mahallesi’ne kazandırılacak Çok Amaçlı Etkinlik Salonu’nun temeli atıldı.

Kepez'e sporcu fabrikası geliyor!

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı ve Kepez Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılan çok amaçlı spor salonu, bu yılın sonunda hizmete açılacak.

Kepez Dokuma Fabrika binası güçlendiriliyor!

Kepez Belediyesi, bilim merkezi, tekstil müzesi ve çok amaçlı sergi salonu haline getireceği Dokuma Fabrika binasında güçlendirme çalışması başlattı.

Antalya Kepez'de yapımı tamamlanan sinema salonu açıldı!

KEPEZ Belediyesi'nin, Kepez Park Varsak Kompleksi içersinde yapımını tamamladığı sinema salonu, tanıtım seansıyla hizmete girdi. Tütüncü, tesisin Kepez'in sosyal ve kültürel yaşamına önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.

Kepez'de çok amaçlı spor salonu hızla yükseliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kepez Belediyesi ilçeye dev bir eser kazandırıyor. Çok amaçlı spor salonu hızla yükseliyor.

Ataşehir Enerjisini Topluyor semineri gerçekleşti!

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Profilo firmasının birlikte organize ettiği “Ataşehir Enerjisini Topluyor” isimli seminer 10 Haziran Çarşamba günü saat 10:00’da Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda yapıldı.

Kepez etkinlik salonu Haberi

Kepez etkinlik salonu

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu yapılıyor. 

Kepez Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilçeye çocukların kültür, sanat ve spor etkinliklerinin yapabileceği çok amaçlı salonlar yapılıyor. Bu yıl yatırım programına alınan 2 salon Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na yapılıyor.

Antalya Valiliği ile imzalanan protokole göre salonlar, tek katlı ve betonarme olacak. Sahnenin ve ses sisteminin bulunacağı salonlar, anahtar teslimi inşa edilip, çocukların hizmetine açılacak.

Perihan- Esat Aral Ortaokulu'nun bahçesinde 150 metrekarelik alanda hayata geçirilen salon aynı anda 80 öğrenciye hizmet verecek. Salonun yanına kantin binası da yapılacak.

Varsak Şelale Ortaokulu'nun 120 metrekare inşaat alanına sahip salonu ise 75 öğrenci kapasitesine sahip olacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nun bahçesinde yapımı hızla süren çok amaçlı salonun inşaatında incelemeler gerçekleştirdi. 

Pencereden...