03 / 05 / 2024

Kepez okul inşaatı

Kepez okul inşaatı

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

Kepez'e yeni okul müjdesi!

Kepez'de kaymakam, milletvekili, belediye başkanı, milli eğitim müdürü ve muhtarlar bir araya geldiler. Yapılan toplantıda bölgedeki okul talebi değerlendirildi. 

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya Kepez'de inşa edilen şehir hastanesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor.

Antalya'da 139.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de 139 milyon 799 bin 143 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Sağlık Bakanlığı'nca Kepez'de yapılması planlanan 1078 yatak kapasiteli Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatına start verildi.

Tamamlanamayan ve inşaatı devam eden okul binaları TBMM'de!

Türkiye genelinde taahhüt edilen süre içinde tamamlanmamış ve inşaatı devam eden okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Birleşik Krallık yapı inşaat izinlerini hızlandırdı!

Birleşik Krallık Yerel Yönetim ve Konut İşleri Bakanı Robert Jenrick, inşaata elverişli alanlar, "üç kategoride" değerlendirilecek. 'Hastane, okul ve konut' inşası için yapı inşaat izinleri otomatik olarak verilecek.

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında son durum!

Antalya'nın Kepez ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlatılan Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında bir ilerleme kaydedilemedi...

Koronavirüs Antalya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Antalya'nın Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, koronavirüsün inşaat sektörüne olan etkilerini anlattı. Ünal, müteahhitlerin sınıflandırılması, hafriyat ve yapı denetim konularında sıkıntı yaşadıklarını belirtti...

Kepez okul inşaatı Haberi

Kepez okul inşaatı

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu yapılıyor. 

Kepez Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilçeye çocukların kültür, sanat ve spor etkinliklerinin yapabileceği çok amaçlı salonlar yapılıyor. Bu yıl yatırım programına alınan 2 salon Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na yapılıyor.

Antalya Valiliği ile imzalanan protokole göre salonlar, tek katlı ve betonarme olacak. Sahnenin ve ses sisteminin bulunacağı salonlar, anahtar teslimi inşa edilip, çocukların hizmetine açılacak.

Perihan- Esat Aral Ortaokulu'nun bahçesinde 150 metrekarelik alanda hayata geçirilen salon aynı anda 80 öğrenciye hizmet verecek. Salonun yanına kantin binası da yapılacak.

Varsak Şelale Ortaokulu'nun 120 metrekare inşaat alanına sahip salonu ise 75 öğrenci kapasitesine sahip olacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nun bahçesinde yapımı hızla süren çok amaçlı salonun inşaatında incelemeler gerçekleştirdi. 

Pencereden...