28 / 04 / 2024

Kayseri Akçatepe'ye çok amaçlı modern tesis inşa ediliyor!

Kayseri Akçatepe'ye çok amaçlı modern tesis inşa ediliyor!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, Akçatepe Mahallesi’ne çok amaçlı, modern sosyal inşa etti.



Hayata geçirdiği yatırımlarla mahalleleri cazibe merkezi haline getirerek, Yeni Kocasinan’ı şekillendirmeye devam eden Kocasinan Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yaptığı çalışmalarla vatandaşların büyük takdirini kazanıyor. Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre, kırsalda yaptığı hizmet atağıyla göz dolduran Kocasinan Belediyesi, bu kapsamda Akçatepe’ye 400 metrekare kapalı alana sahip modern sosyal tesis hayata geçirdi.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin sosyal alandaki çalışmalarıyla örnek bir belediye olduğunu dile getirerek, “Mahalle sakinlerimizin istek ve talepleri doğrultusunda hizmetler üretiyoruz. Bu kapsamda Akçatepe Mahalle'mize çok fonksiyonlu bir sosyal tesis kazandırdık. Bu tesisimiz, düğün salonun yanı sıra farklı sosyal aktivitelerin yapılacağı bir tesis olarak hizmet verecek. İnşallah kırsal mahallelerimizin değerine değer katmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizle Kocasinan daha da güzelleşecek.” diye konuştu.


Geri Dön