14 / 05 / 2024

Kayseri Akçatepe tesis yatırımı

Kayseri Akçatepe tesis yatırımı

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, Akçatepe Mahallesi’ne çok amaçlı, modern sosyal inşa etti.

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Belediyeden 2 ilde satılık arsa ve tesis!

Samsun ve Kayseri'de yer alan arsa ve günübirlik tesis satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Akın Işık tarafından kuruldu.

Kayseri'de 2 adet otel arsası satılıyor! İhalesi 25 Nisan'da! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi 8859 ada 17 parsel ve 8859 ada 18 parselde bulunan turizm tesis alanı (otel) arsalarını satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

Ankara-Kayseri YHT projesinin sözleşmesi haftaya imzalanacak!

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Proje çalışmalarının bitirildiğine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan kredi onayı alındı ve müjde veriyorum ihalesi yapıldı. Haftaya sözleşme imzalanacak” diye konuştu. 

Kayseri'de kaçak kripto para operasyonunda 6 zanlı yakalandı!

Kayseri'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen kaçak kripto para üretimi yapanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda toplamda 6 zanlı gözaltına alındı.

Business Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Business Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Kolçak tarafından kuruldu.

Kayseri-Ankara hızlı tren hattı projesi için kredi görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Ankara arasında hızlı tren hattı projesine yönelik açıklamaya yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirket Şubesi açıldı!

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir  Şubesi bugün  10 bin TL sermaye bedeli Hayrettin Candaner tarafından açıldı.

Assos'taki kaçak tesis için yıkım kararı!

Çanakkale Assos'ta hayata geçirilen kaçak plaj tesisinin, yıkımı için karar verildi...

Kayseri Kocasinan'daki sosyal tesis inşaatı 3.5 yıldır tamamlanamadı!

Kayseri’de AKP’li Kocasinan Belediyesi tarafından 2018'de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 270 iş gününde tamamlanması hedeflenen sosyal tesis, aradan geçen 3,5 yıla rağmen bitirilemedi.

Kayseri Akçatepe tesis yatırımı Haberi

Kayseri Akçatepe tesis yatırımı

Hayata geçirdiği yatırımlarla mahalleleri cazibe merkezi haline getirerek, Yeni Kocasinan’ı şekillendirmeye devam eden Kocasinan Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yaptığı çalışmalarla vatandaşların büyük takdirini kazanıyor. Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre, kırsalda yaptığı hizmet atağıyla göz dolduran Kocasinan Belediyesi, bu kapsamda Akçatepe’ye 400 metrekare kapalı alana sahip modern sosyal tesis hayata geçirdi.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin sosyal alandaki çalışmalarıyla örnek bir belediye olduğunu dile getirerek, “Mahalle sakinlerimizin istek ve talepleri doğrultusunda hizmetler üretiyoruz. Bu kapsamda Akçatepe Mahalle'mize çok fonksiyonlu bir sosyal tesis kazandırdık. Bu tesisimiz, düğün salonun yanı sıra farklı sosyal aktivitelerin yapılacağı bir tesis olarak hizmet verecek. İnşallah kırsal mahallelerimizin değerine değer katmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizle Kocasinan daha da güzelleşecek.” diye...