02 / 05 / 2024

BfB Blocks for Business Üsküdar'da metrekaresi 4 bin dolara ofis! Yeni proje!

BfB Blocks for Business Üsküdar'da metrekaresi 4 bin dolara ofis! Yeni proje!

Firma: Cema İnşaat

Proje: BfB Blocks for Business

Cema İnşaat'ın projesi BfB Blocks for Business Üsküdar'da ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin dolar olarak belirlendi. 2 blok olarak tasarlanan BfB Blocks for Business projesinde bir bloğun komple satışı veya kiralaması yapılacak...




BfB Blocks for Business projesi  Cema İnşaat  tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Üsküdar'a bağlı Ünalan Mahallesi'nde inşa ediliyor.  BfB Blocks for Business  Üsküdar projesi 10 bin 600 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


2 blok olarak inşa ediliyor olan BfB Blocks for Business Üsküdar projesinde blokların kat sayısı 13 olarak belirlendi. BfB Blocks for Business projesinde bir blokta kat olarak satış yapılırken, diğer bloğun komple satışı veya kiralaması yapılacak. Projenin toplam inşaat alanı 12 bin metrekare.


Bir bloğun kat alanı 280 metrekare olan BfB Blocks for Business Üsküdar projesinde diğer blokta 405 metrekare ofisler yer alıyor. BfB Blocks for Business projesinde tek tek satışlar 280 metrekare ofislerin olduğu blokta yapılacak. BfB Blocks for Business fiyatları metrekare olarak 4 bin dolar olarak belirtiliyor.


A sınıfı ofis projesi BfB Blocks for Business Üsküdar'da Boğaziçi Köprüsü çevreyoluna 73 metre cephesi bulunuyor. BfB Blocks for Business projesi Altunizade'ye 4 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 17 dakika, Ataşehir Finans Merkezi'ne 4 dakika, Kadıköy ve Bostancı'ya 7 dakika, Levent'e 19 dakika mesafede yer alıyor.


BfB Blocks for Business projesi Zincirlikuyu - Söğütlüçeşme Metrobüs, Kartal - Kadıköy Metrosu hattının kesiştiği noktaya 350 metre yakınlıkta bulunuyor. BfB Blocks for Business teslim tarihi bu yılın Eylül ayı olarak belirtiliyor. Cema İnşaat BfB Blocks for Business ödemeleri banka kredisi kullanılarak yapılıyor.



BfB Blocks for Business Üsküdar da metrekaresi 4 bin dolara ofis! Yeni proje!


BfB Blocks for Business Üsküdar da metrekaresi 4 bin dolara ofis! Yeni proje!


Cema İnşaat BfB Blocks for Business iletişim

Tel: 0216 688 2020

Web: http://cemainsaat.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön