18 / 05 / 2024

Bfb Blocks Ünalan satış ofisi

Bfb Blocks Ünalan satış ofisi

Cema İnşaat'ın projesi BfB Blocks for Business Üsküdar'da ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin dolar olarak belirlendi. 2 blok olarak tasarlanan BfB Blocks for Business projesinde bir bloğun komple satışı veya kiralaması yapılacak...

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Ünalan 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Ünalan Mahallesi, 1059 ada, 35 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bfb Mimarlık Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bfb Mimarlık Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Behlül Şimşek tarafından kuruldu.

Üsküdar Ünalan Mahallesi 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Üsküdar ilçesi, Ünalan Mahallesi, 1119 ada, 119 ve 124 parsellere ilişkin ( plan notu ) 1/1000 ölçekli 15.02.2019 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Akrep Nalan evini Nesin Vakfı’na bağışladı!

'Akrep Nalan' olarak bilinen Füsun Nalan Açın, yaşadığı evini Nesin Vakfı’na bağışladı. Açın, Nesin Vakfı’nın verdiği eğitimle Köy Enstitüleri gibi çalıştığını söyledi.

Ünalan Elektronik Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünalan Elektronik Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Bekir Yüksekdağ ile Mürüvvet Beyza Ünalan Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Bekir Yüksekdağ'ın ve yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Mürüvvet Beyza Ünalan istifa etti. 

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Ünalan’da konut fiyatlarındaki artış yüzde 50’yi geçti!

Üsküdar’ın Ünalan Mahallesi, İstanbul’un gözde bölgelerinden biri haline geldi. Ünalan’da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış, son üç yılda yüzde 50’yi geçti.

Üsküdar Ünalan Bilim ve Gözlem Evi projesi hayata geçiyor!

Üsküdar Belediyesi Türkiye'nin en önemli yatırımlarından biri olan Ünalan Bilim ve Gözlem Evi projesini hayata geçiriyor. Proje için 26 milyon 322 bin lira harcandı.

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Mürüvvet Ünalan oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Mücahid Ahmet Alga'nın görevlerinden istifası ile yerine Mürüvvet Beyza Ünalan Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak atandı.

FİKENTDER 'den Ünalan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm toplantısı!

FİKENTDER 'den Ünalan Mahallesine Kentsel dönüşüm konusunda hukuki ve teknik destek toplantısı ... '' Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği '' 12.07.2015 tarihinde pazar günü 14:00 - 17:00 saatleri arasında yapılacak.

Fi-KENTDER'den Ünalan Mahallesi'ne kentsel dönüşüm desteği!

Fi-KENTDER (Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği) Ünalan Mahallesinde gündeme gelen arsa toplama ve kentsel dönüşüm sürecinde Ünalan halkından gelen talep doğrultusunda mülk sahiplerinin yanında olma kararı aldı...

Bfb Blocks Ünalan satış ofisi Haberi

Bfb Blocks Ünalan satış ofisi


BfB Blocks for Business projesi Cema İnşaat tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Üsküdar'a bağlı Ünalan Mahallesi'nde inşa ediliyor. BfB Blocks for Business Üsküdar projesi 10 bin 600 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


2 blok olarak inşa ediliyor olan BfB Blocks for Business Üsküdar projesinde blokların kat sayısı 13 olarak belirlendi. BfB Blocks for Business projesinde bir blokta kat olarak satış yapılırken, diğer bloğun komple satışı veya kiralaması yapılacak. Projenin toplam inşaat alanı 12 bin metrekare.


Bir bloğun kat alanı 280 metrekare olan BfB Blocks for Business Üsküdar projesinde diğer blokta 405 metrekare ofisler yer alıyor. BfB Blocks for Business projesinde tek tek satışlar 280 metrekare ofislerin olduğu blokta yapılacak. BfB Blocks for Business fiyatları metrekare olarak 4 bin dolar olarak belirtiliyor.


A sınıfı ofis...