28 / 04 / 2024

Big Old Bazaar'ı Reha Medin pazarlayacak

Big Old Bazaar'ı Reha Medin pazarlayacak

KKTC en büyük emlak projesi olan eğlence ve alışveriş merkezi Big Old Bazaar'ın Türkiye'deki satışlarını Reha Medin Emlak Hizmetleri üstlendi.



Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) en büyük emlak projesi olan eğlence ve alışveriş merkezi Big Old Bazaar'ın Türkiye'deki satışlarını Reha Medin Emlak Hizmetleri üstlendi.
"Kapalı Çarşı" konseptinden yola çıkarak oluşturulan alışveriş merkezinin içinde bin tane mağaza bulunacak. Anayol üzerine inşa edilen ve deniz manzaralı olan alışveriş merkezinin, hem bölgeye gelen turistin ilgisini çekmesi hem de KKTC ekonomisine büyük katkı sağlaması planlanıyor. Mağazalar, Türkiye, İngiltere, Rusya ve Türk Cumhuriyetleri başta olmak üzere toplam 10 ülkede satılacak.

20-55 bin sterlin
Reha Medin Emlak Hizmetleri Genel Müdürü Tamer Çiçekçi, proje satışının Türkiye ayağı olarak diğer ülkelerdeki satış ofisleriyle rekabet içinde olduklarını belirterek, "Bin mağazadan 200'ünü Türkiye'de satmayı hedefliyoruz. Satacağımız dükkanların fiyatları 20 bin sterlinden 55 bin sterline kadar yükseliyor" dedi.
Alışveriş merkezinin bulunduğu Gazi Mağusa bölgesinde turizm konusunda önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini, 16 adet 5 yıldızlı otel yapıldığını anlatan Çiçekçi, bu yatırımların tamamlanmasıyla Kıbrıs'ta Akdeniz bölgesinin Las Vegas'ının ortaya çıkacağını söyledi.
Bölgedeki tüm projelerin 2011'e kadar biteceğini anlatan Çiçekçi, "Dünya markalarının dev otelleri ve alışveriş merkezi sayesinde Kuzey Kıbrıs birçok kişi için daha cazip hale gelecek. KKTC'nin krizden bağımsız olma durumu da var. Çünkü sanayi üreten bir bölge değil. Özellikle yabancıların bölgede yazlıkları var" diye konuştu.

Referans

Geri Dön