02 / 05 / 2024

Bilecik Belediyesi, kentsel dönüşümü vatandaşlara anlatacak!

Bilecik Belediyesi, kentsel dönüşümü vatandaşlara anlatacak!

Proje kapsamında yapılacak görüşmelerin, eski Vali Konağı yanında bulunan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi' nde kurulan "Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisi' nde yapılacağını belirtti...



Bilecik Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamına alınan İstiklal ve Cumhuriyet mahallesi sakinlerine yönelik bilgilendirme toplantıları düzenleyecek. 


Proje kapsamında yapılacak görüşmelerin, eski Vali Konağı yanında bulunan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde kurulan "Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisi'nde yapılacağını belirtti. Vatandaşlarla görüşmeler, 16 Ocak ile 14 Şubat tarihleri arasında yapılacağını açıklayan Bilecik Belediyesi, vatandaşların bu tarihler arasında sabah saat 09.00 ile 19.00 saat dilimi içerisinde bilgilendirileceklerini ifade ettiler. 


Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili çalışmaların tamamlandığını ve vatandaşlarla bire bir görüşeceklerini, sunumlar ve bire bir anlatımlarla vatandaşların bütün sorularına cevap vereceklerini belirtti. Yağcı, "Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili olarak ilk gün söylediğimiz gibi bugün de bunu söylüyoruz ki çalışmalar tamamen halkımızın rızası doğrultusunda olacak. Vatandaşlarımızın kabul etmediği veya endişe duyduğu bütün noktalar, açtığımız bilgilendirme ofisinde anlatılacak. 


İnsan odaklı yaptığımız bütün çalışmalarda olduğu gibi vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizler için son derece önemlidir. Bu projeye her yönüyle önem veriyoruz ve tamamlandığında Bilecik birçok yönden kazanmış olacak diye düşünüyorum" dedi. 


Büyükçekmece Gazetesi 


Geri Dön