14 / 05 / 2024

Bilecik Devlet Hastanesi'nin Acil Servis bölümü yenileniyor!

Bilecik Devlet Hastanesi'nin Acil Servis bölümü yenileniyor!

Bilecik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hakan Yıldız, hazırlanan proje kapsamında genişletmeye gidilen Acil Servis bölümünü yenileyerek hijyenik ve modern bir ortamda tam anlamıyla hizmet vermeye başlayacaklarını belirtti...




Bilecik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hakan Yıldız, hazırlanan proje kapsamında genişletmeye gidilen Acil Servis bölümünü yenileyerek tam anlamıyla hizmet vermeye başlayacaklarını belirtti.


Bilecik’in ilk ve tek hastanesi olan Devlet Hastanesi'ne sonradan ek bina olarak yapılan Acil Servis bölümünde tadilat çalışmaları son aşamaya geldi. Serviste, 10 olan yatak sayısı 23’e çıkarıldı. Bilecik’in nüfus artışına karşılık yeterli derecede acil hastalara hizmet vermekte zorlanan bölüm, kısmı modern yapıya kavuşturulurken, yeni yüzüyle hastalarına hizmet vermeye başlayacak.


Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bilecik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hakan Yıldız, ”Yakında hastanemizin Acil Servis bölümü yenilerek tam anlamıyla hizmet vermeye başlayacak. Proje kapsamında genişletmeye gidildi. Acil Servis binası içerisinde temiz ve sağlıklı bir ortam oluşturuldu. Hastalarımızın sağlık hizmetlerinde aksama meydan vermeden arka kısımlarında tadilat çalışmaları tamamlandı. Acil bölümüz de tıbbi özel sedyeler konuldu. Genel tıbbi ve malzeme destekleri hastaların yaşamsal fonksiyonlarını gerektiği zaman takip edebilmek için yeni monitörlerin takıldı. Tadilat sırasında hasta ve hasta yakınlarını düşünerek en şekilde servis yenilendi. Hizmet kalitesini arttırabilmek için ilgili birimde boya, badana, elektrik tesisatı ve zeminin yenilenmesi, tadilat ve teknik hizmetler en üst düzeyde gerçekleştirildi. Hasta memnuniyetini sağlamak ve hastalarımıza daha iyi hizmet vermek adına kapasite yükseltildi. Acil Servis hastanenin vizyonudur. Acil Servis bölümü binamızın standartları yükselmiştir, amacımız hastalarımıza daha iyi hizmet vermek, ferah ortamda vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerini daha hijyenik ve modern bir ortamda edinmelerini sağlamaktır” dedi.



Milliyet


Geri Dön