30 / 04 / 2024

Bilecik Osmaneli projeleri örnek alınan ilçe oldu!

Bilecik Osmaneli projeleri örnek alınan ilçe oldu!

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yaptığı açıklamada Osmaneli ve 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu.



Başkan Şahin, Osmaneli'de yaşayanların Osmaneli'de yaşamanın farkını göreceklerini ifade ederek: "Osmaneli eskiden başkalarının yaptıklarını takip eden ilçeyken, şimdilerde yaptığı atılımlarla takip edilen, projeleri örnek alınan ilçe oldu" dedi. 


Başkan Şahin ayrıca genel seçimlere de değinerek: "İstikrarın sürmesi,Türkiye nin büyümesi, Dünya lideri Türkiye, Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ve başkanlık sistemi için gerekli anayasal çoğunluğun sağlanması için tarafız. Milletvekili Adayları genel merkezimizce belirlendiğinde, Bilecik'te iki milletvekilliğinin alınması için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

 

"ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM ETTİRİYORUZ" 


Başkan Şahin açıklamasında şunları dile getirdi: 'Yeni bir haftaya girerken Osmaneli'de her alanda çalışmaları hızla devam ettiriyoruz. Gece gündüz demeden özveriyle bizimle birlikte hedeflere yürüyen yöneticilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. 


"SANAYİLEŞMİŞ,'TARİH VE KÜLTÜR KENTİ OSMANELİ HEDEFİ" için herşeyi planladığımız şekilde sürdürüyoruz. Belediye meclis üyelerimiz, yöneticilerimiz, çalışanlarımız ile iktidar belediyesi olamanın avantajlarımda kullanarak hızla hedeflere yürüyoruz. 

Osmaneli halkı rahat olsun. Hızla şahit oldukları değişim temposunu arttırarak devam edecek. Bozuk yollardan bölünmüş yollara, sonrası otabana ulaşmak ve son sürat hedeflere varmak bizim liderlğimizde gerçekleşecek. İyi niyetle gece gündüz çalışıyoruz. Allah'tan Osmaneli için iyilikler, güzellikler istiyoruz. Çabalarımızın karşılığını Allah'a şükürler olsunki alıyoruz. 

Biz hep söyluyoruz, Osmaneli de her yerde fotoğraf çekin. Her geçen gün Osmaneli'nin nasıl değiştiğinin belgesi onlar olacak. Ülkemizde istikrar sürdüğünde çok büyük hedefler çok daha kolay ulaşacağız. 


"OSMANELİ'DE YAŞAMANIN FARKINI GÖRECEK" 


Osmaneli bir yandan hızla sanayileşirken, diğer yandan tarihi değerlerine sahip çıkıyor, sağladığımız hibeler ve yardımlarla ve de kendi becerimizle yarattığımız kaynaklar ile her alanda Osmaneli'de yaşam kalitesini arttınyoruz. 

Çok yakında çarşısı, merkezi, sineması, düğün salonu, spor alanları, içmeler tesisleri, park alanları, yürüyüş ve bisiklet alanları vb ile farklı bir Osmaneli göreceksiniz. Hep söyledik yinede söylüyoruz 


"OSMANELİ DE YAŞAYANLAR, OSMANELİ DE YAŞAMANIN FARKINI GÖRECEK" 


Osmaneli eskiden başkalarının yaptıklarım takip eden ilçeyken, şimdilerde yaptığı atılımlarla takip edilen, projeleri örnek alman ilçe oldu. Osmaneli de artık işsiz yok. Sadece işini beğenmeyen farklı iş arayanlarla, üniversiteyi bitirmiş ama kendi alamnda iş bekleyenler var. Osmaneli ye GÖÇÜ ÖZENDİRİYORUZ. 

Çevrenizde Osmaneli ye yerleşmek isteyen kim varsa görüşüne bakmaksızın iş garantisi veriyoruz ve her konuda yardımcı olacağımız taahüdünü veriyoruz. 


"İSTİKRARSIZLIĞIN BEDELİNİ..." 


Halkımızın genel seçimlerde ülke istikrarı ve 2002 den bu yana yapılanlar için doğru secimi yapacağından şüphemiz yok. Türkiye 2001 öncesinin istikrarsızlığının bedelini yüksek enflasyon, işsizlik, ekonomik kiriz, itibarsızlık olarak ödemişti. Erken genel secimler sonrası iş ehline verildi ve TÜRKİYE her alanda büyüdü, istikrar geldi, enflasyon düştü, ihracat arttı, ekonomi düzeldi ve istikrarlı bir ülke olarak şu anda Türkiye sadece bölgemizin değil, tüm İslâm aleminin tek güvenilir ülke oldu. 

Bölünmüş yollar,otoyollar,yüksek hızlı tren, havaalanları, limanlar, köprüler, tüneller, limanlar, Marmaray, Avrasya tüneli, 3.Köprü, İstanbul-İzmir otoyolu ve Körfez Köprüsü, Kanal İstanbul, barajlar, göletler, eğitimde, sağlıkta, adalette reformla, kendi silahım kendi yapmayı hedefleyen bir Türkiye, yerli uçak, yerli tank, yerli füze, yerli uydu, yerli helikopter,  TOKİ  1er, Tarımda gelişmeler, Nükler enerji santrali, sanayi tesisleri ve saymakla bitmeyecek bir yığın hizmet bu dönemde AK PARTİ İKTİDARINDA gerçekleşti. 


"GENEL SEÇİMLER SADECE..." 

TÜRKİYE sadece bölgesinde değil, İslam aleminde, ezilen ülkeler arasında umut oldu ve LİDER ÜLKE konumuna geldi ve 2023 de Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacak. TÜRKİYE LİDER ülke olurken onun lideri RECEP TAYYİP ERDOĞAN "Dünya 5 den büyüktür" diyecek kadar ezilen halklara sahip çıktı. TÜRKİYE LİDER ÜLKE OLURKEN,LİDERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN da DÜNYA LİDERİ konumuna geldi. Genel seçimler sadece TÜRKİYE'yi ilgilendirmiyor, ezilen ülkeleri, İslam Dünyasını, Türk Dünyasını sonuçta DÜNYA'yı ilgilendiriyor. 


Emperyalist ülkeler, AB, ABD ve gelişmiş ülkelerin tamamına yakını TÜRKİYE'nin gelişiminden rahatsız. TÜRKİYE haddini aştı diyorlar. DOĞRU artık TÜRKİYE onların politikalarımn uygulayıcısı değil. TÜRKİYE emperyalizm önünde en büyük engel. O yüzden emperyalist ülkeler büyüyen gelişen LİDER ülke TÜRKİYE den rahatsız. O yüzden seçimler cok önemli. Onlar için AK PARTİ iktidarı engellenmeli. TÜRKİYE eski ekonomisi bozuk, yüksek faizle rantçılara çalışan, güçsüz, İsrail teknolojisine muhtaç köle ülke olmalı. Emperyalistlerin dışında da TÜRKİYE de AK PARTİ iktidarını ne pahasına olursa olsun yıkmak isteyenler var. Onlar içinde önemli olan TÜRKİYE değil, AK PARTİ iktidardan gitsinde TÜRKİYE ne olursa olsun. 


"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ" 


Yakında genel secimi er için sahaya çıkacağız, bunun içinde sabırsız lanıyoruz. 

Biz tarafız. İstikrarın sürmesi,Türkiye nin büyümesi, Dünya lideri TÜRKİYE, Dünya lideri Recep Tayyip ERDOĞAN ve BAŞKANLIK sistemi için gerekli anayasal çoğunluğun sağlanması için tarafız. Milletvekili Adayları genel merkezimizce belirlendiğinde, BİLECİK'te iki milletvekilliğinin alınması için var gücümüzle çalışacağız." dedi. 


Sakarya Gazetesi


Geri Dön