17 / 05 / 2024

Bilecik Osmaneli projeleri örnek oldu

Bilecik Osmaneli projeleri örnek oldu

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yaptığı açıklamada Osmaneli ve 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Osmaneli’nde TOKİ 2+1 ve 3+1!

TOKİ Bilecik Osmaneli’inde proje inşa edecekken bu projenin detayları ise son derece merak edilmekte. Peki TOKİ, Bilecik Osmaneli’nde kaç konut inşa edecek? İşte detaylar…

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik İnhisar’da! 240 ay taksitle

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. Büyük merakla da kuraların çekileceği gün bekleniyor. Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik İnhisar Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bilecik Osmaneli'deki 150 konağın restorasyonu 2022'de bitecek!

Bilecik Osmaneli'ndeki tarihi konakların restorasyonla turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde de devam etti. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tescilli 150 konağın restorasyonunu 2022 yılında tamamlamayı planladıklarını dile getirdi.

Bilecik Osmaneli Konakları restore ediliyor!

Bilecik Osmaneli'de kerpiç taş ve ahşap kullanılarak inşa edilen cumbalı konaklar, restore edilerek turizme kazandırılacak. 

Bilecik Osmaneli’nde tarihi konaklar restore edilecek!

Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki tarihi konaklar, gönüllü üniversite öğrencilerinin röleve çalışmaları ile restore ediliyor. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tarihi konakların öğrencilerin çalışma atölyesi olduğunu ifade etti...

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Osmaneli Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaatı sürüyor!

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yapım çalışmaları devam eden Osmaneli Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor.

Bilecik Osmaneli projeleri örnek oldu Haberi

Bilecik Osmaneli projeleri örnek oldu

Başkan Şahin, Osmaneli'de yaşayanların Osmaneli'de yaşamanın farkını göreceklerini ifade ederek: "Osmaneli eskiden başkalarının yaptıklarını takip eden ilçeyken, şimdilerde yaptığı atılımlarla takip edilen, projeleri örnek alınan ilçe oldu" dedi. 


Başkan Şahin ayrıca genel seçimlere de değinerek: "İstikrarın sürmesi,Türkiye nin büyümesi, Dünya lideri Türkiye, Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ve başkanlık sistemi için gerekli anayasal çoğunluğun sağlanması için tarafız. Milletvekili Adayları genel merkezimizce belirlendiğinde, Bilecik'te iki milletvekilliğinin alınması için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

"ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM ETTİRİYORUZ" 


Başkan Şahin açıklamasında şunları dile getirdi: 'Yeni bir haftaya girerken Osmaneli'de her alanda çalışmaları hızla devam ettiriyoruz. Gece gündüz demeden özveriyle bizimle birlikte hedeflere yürüyen yöneticilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. 


"SANAYİLEŞMİŞ,'TARİH VE KÜLTÜR KENTİ OSMANELİ HEDEFİ" için herşeyi planladığımız şekilde sürdürüyoruz. Belediye meclis üyelerimiz, yöneticilerimiz, çalışanlarımız ile iktidar...