29 / 04 / 2024

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlandı

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlandı

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi'nde yapılan Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonun inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yatırımları yerinde inceledi.



Bilecik Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Pazaryeri'nde inşa edilen Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonda incelemelerde bulundu. Yalçın, projelerin inşaatlarının tamamlandığını söyledi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Başkan Yalçın, “İlçemizin dev yatırımlarından Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyon inşaatı tamamlandı. İnşallah bu eğitim ve öğretim dönemine okulumuz açılıyor. Biz de bir hafta içinde yolun sathi kaplamasını tamamlamış olacağız. İçimizden yetişen Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı başta olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah Endüstri Meslek Lisesinin bu sene temelini atmayı yüce Rabbim bize nasip eder. İnşallah açılısını da bakanımızın uğurlu elleriyle yapacağız. Bizlere desteğini dualarını esirgemeyen Pazarcıklı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin” açıklamasında bulundu.


Geri Dön