16 / 05 / 2024

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi ne zaman açılacak

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi ne zaman açılacak

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi'nde yapılan Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonun inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yatırımları yerinde inceledi.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

58 sağlık personeli ile memur alımı yapılacak! Memur olmak isteyenler müjde! Resmen açıklandı

KPSS puan sıralaması göz önüne alınarak  farklı meslek dallarından olmak üzere 58 sağlık personeli ve memur alımı yapılacak. Memur olmak isteyenlere müjde. Resmen açıklandı. İşte ilanın ayrıntıları...

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlandı

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi'nde yapılan Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonun inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yatırımları yerinde inceledi.

Bilecik'ye yeni sağlık merkezi geliyor!

Bilecik Belediye Başkanlığı ve Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Beşiktaş Mahallesi Aile Sağlık Merkezi için imzalar atıldı

Bilecik Bahçelievler ve Beşiktaş'a sağlık ocağı!

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.

Denizli Tavas'a sağlık meslek yüksekokulu müjdesi!

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Tavas'a Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurulacağı müjdesini verdi.

Bilecik Söğüt’teki eski sağlık ocağı ve lojman binaları yıkılıyor!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde uzun zamandır boş olan eski Sağlık Ocağı ve lojmanı binaları yıkıldı. Yıkım hakkında bilgi veren Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, eski Sağlık Ocağı ve sağlık çalışanlarının kullandığı lojmanın uzun süredir kullanılmadığı söyledi.

Hadımköy'e Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesi geliyor!

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bozdağ: "48 dönümlük arazide Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesini Hadımköy'de yapmayı planlıyoruz" dedi.

Burdur Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun ihalesi 14 Haziran'da!

Burdur Bucak ilçesine yeni bir Meslek Yüksekokulu kazandırılıyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun yapım ihalesi 14 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

MEÜ Sağlık Meslek Yüksekokulu hizmete açıldı!

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, birçok gelişmiş ülkede sağlık sisteminin çöktüğünü, ancak Türkiye'deki tam donanımlı hastanelerin tüm dünyaya hizmet sunduğunu söyledi

Bitlis Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi hizmete giriyor!

Bitlis’in Tatvan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, yapımına geçen yıl başlanan ve şuan bitim aşamasına gelen Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi bitme aşamasına geldi!

Bitlis'in Tatvan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, yapımına geçen yıl başlanan ve şuan bitim aşamasına gelen Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'ne Sağlık MYO geliyor!

Isparta’nın Yalvaç ilçesi’nde yaşayan Gevher Türkan Berkand Atayalvaç’ın, yaptıracağı Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu (MYO) protokolü imzalandı

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi ne zaman açılacak Haberi

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi ne zaman açılacak

Bilecik Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Pazaryeri'nde inşa edilen Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonda incelemelerde bulundu. Yalçın, projelerin inşaatlarının tamamlandığını söyledi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Başkan Yalçın, “İlçemizin dev yatırımlarından Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyon inşaatı tamamlandı. İnşallah bu eğitim ve öğretim dönemine okulumuz açılıyor. Biz de bir hafta içinde yolun sathi kaplamasını tamamlamış olacağız. İçimizden yetişen Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı başta olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah Endüstri Meslek Lisesinin bu sene temelini atmayı yüce Rabbim bize nasip eder. İnşallah açılısını da bakanımızın uğurlu elleriyle yapacağız. Bizlere desteğini dualarını esirgemeyen Pazarcıklı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin” açıklamasında...