05 / 05 / 2024

BİM'de bir ürün sadece 59 TL'den satışa çıkarılacak, işte tarihi! En çok ev hanımları dikkat

BİM'de bir ürün sadece 59 TL'den satışa çıkarılacak, işte tarihi! En çok ev hanımları dikkat

Vatandaşlar indirimleri anbean takip ediyor. BİM, indirimli ürün almak isteyen vatandaşlar için dikkat çeken bir bilgilendirme yaptı. Buna göre Cuma günü BİM'de Paşabahçe 6’lı Diamond Su Bardağı 59 TL'den satılacak.



Türkiye'de ekonomik sorunların baş göstermesiyle birlikte vatandaşların indirimli ürünlere olan ilgisi de daha önce görülmediği kadar arttı. Marketler de vatandaşların indirimleri daha rahat takip edebilmeleri adına sık sık indirim duyurularını yayınlıyor. Bu marketler arasında yer alan BİM tarafından yapılan son bilgilendirme dikkat çekti. 

CUMA GÜNÜ BİM'E GİDENLER KAMPANYADAN YARARLANABİLECEK 

BİM’in haftanın iki günü raflara dizilen aktüel ürünleri yakından takip edilirken yarınki indirimlerin listesi paylaşıldı. Bu doğrultuda BİM, 15 Temmuz Cuma aktüel kataloğunu yayınladığı belirtilerek Cuma gününden itibaren BİM’e gidenler kampanyadan yararlanabileceği duyuruldu.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön