18 / 05 / 2024

BİM'de bir ürün sadece 59 TL'den satışa çıkarılacak, işte tarihi! En çok ev hanımları dikkat

BİM'de bir ürün sadece 59 TL'den satışa çıkarılacak, işte tarihi! En çok ev hanımları dikkat

Vatandaşlar indirimleri anbean takip ediyor. BİM, indirimli ürün almak isteyen vatandaşlar için dikkat çeken bir bilgilendirme yaptı. Buna göre Cuma günü BİM'de Paşabahçe 6’lı Diamond Su Bardağı 59 TL'den satılacak.



SU BARDAĞI 59 TL'DEN SATIŞA ÇIKARILACAK

Bu noktada BİM’in yayınladığı kataloğa göre, züccaciye ürünleri dikkat çekerken Cuma günü BİM’de ölçülü Silikon Hamur Matı 49 TL’ye satılacağı duyuruldu. Bununla beraber Paşabahçe 6’lı Diamond Su Bardağının da 59 liraya satılacağı aktarıldı.

CUMA GÜNÜ RAFLARDA OLACAK ÜRÜN LİSTESİ YAYINLANDI 

Market kampanyaları vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekle beraber kampanyalı ürünlerden yararlanmak isteyenlerin kampanyalara ilgi gösterdiği belirtildi. Ayrıca 15 Temmuz BİM kataloğunda birçok ürün dikkat çekerken Cuma günü BİM’de raflara dizilecek ürünlerin listesi yayınlandı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön