28 / 04 / 2024

BİM'den Samsung Galaxy S22'ye akılalmaz indirim! Telefonunu yenilemek isteyen koşsun! Stoklar tükenmeden yetişen yaşadı!

BİM'den Samsung Galaxy S22'ye akılalmaz indirim! Telefonunu yenilemek isteyen koşsun! Stoklar tükenmeden yetişen yaşadı!

Türkiye'nin en popüler süpermarket zincirlerinden biri olan BİM'den güzel haber. BİM, Samsung Galaxy S22'yi piyasaya sürdü. İşte 8 Nisan 2023 itibarıyla BİM Samsung Galaxy S22 fiyat listesi ve özellikleri...



BİM, müşterilerine yeni bir mobil uygulama aracılığıyla Samsung Galaxy S22 akıllı telefonunu satışa çıkardı. Şirket, müşterilerin bu telefonu en uygun fiyata alabilmesi için özel bir kampanya düzenliyor.

Samsung Galaxy S22, 6.2 inçlik dinamik AMOLED ekranı, güçlü Exynos 2200 işlemcisi ve 8 GB RAM'i ile dikkat çekiyor. Ayrıca, 128 GB dahili depolama, üçlü arka kamera sistemi ve 4.500 mAh bataryasıyla da kullanıcılarının beklentilerini karşılıyor.

BİM'in mobil uygulamasında yapılan bu satış, müşterilerin daha hızlı ve kolay bir şekilde ürüne erişebilmesini sağlıyor. Ayrıca, uygulama üzerinden yapılan alışverişlerde müşterilere özel indirimler de sunuluyor.

Bu fırsatı kaçırmak istemeyen müşteriler, BİM mobil uygulamasını indirerek ya da BİM mağazalarına giderek Samsung Galaxy S22'yi satın alabilirler. Ancak, stoklar sınırlı olduğu için acele etmeleri gerekiyor.

Samsung Galaxy S22, teknoloji meraklıları için önemli bir seçenek olmaya devam ediyor ve BİM'in bu kampanyası, müşterilerin bu ürüne daha uygun fiyatlarla sahip olmasını sağlıyor.

BİM'den Samsung Galaxy S22'ye akılalmaz indirim! Telefonunu yenilemek isteyen koşsun!Stoklar tükenmeden yetişen yaşadı!


Geri Dön