05 / 05 / 2024

Bimeks G. Antep'e 35. mağazasını açıyor!

Bimeks G. Antep'e 35. mağazasını açıyor!

Bimeks Bilgi İşlem ve Doş Ticaret'in 35. mağazasını 27 Kasım 2010 Cumartesi günü Gaziantep Şahinbey / Bedesten AVM 'de faaliyete geçecek



Bimeks Bilgi İşlem ve Doş Ticaret'in 35. mağazasını 27 Kasım 2010 Cumartesi günü Gaziantep Şahinbey / Bedesten AVM 'de faaliyete geçecek. Gaziantep'teki ilk Bimeks mağazası olacak olan Bimeks Gazantep Teknoport ile Şirket 2010 yılında Nevşehir,Kahramanmaraş,Kastamonu, Hatay, Ankara, Manisa'dan sonra 7. mağazasını açıyor.

Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

 


'Her ilde mağaza açacağız'

Bimeks, Türkiye genelindeki 35. ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki ilk teknoport mağazasını Gaziantep Bedesten Alışveriş Merkezi'nde (AVM) hizmete açtı.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray ve Genel Müdür Arif Bayraktar'ın katılımıyla yapılan açılışa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İndirimli teknoloji ürünü almak için dün sabahın erken saatlerinden itibaren kuyruğa giren vatandaşlar, mağaza önünde kalabalık oluşturdu. İndirimden daha fazla müşterinin yararlanabilmesi amacıyla açılış ürünlerinin stoku yüksek tutuldu. Açılış sonrasında, alışveriş için mağazaya gelen müşteriler güvenlik görevlileri tarafından gruplar halinde mağaza içerisine alındı.

Bimeks'in 2010 yılı içindeki en büyük yatırımlarından, 1.000 metrekarenin üzerinde satış alanı olan Gaziantep Teknoport Mağazası'nda 200'ün üzerindeki teknoloji ürünü yüzde 60'a varan indirimlerle satışa sunuluyor. Dün açılışı yapılan mağazada 15 gün süreyle indirimli satışlar devam edecek. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, yerli bir firma olan Bimeks'in hedefinin Türkiye'nin her ilinde mağaza açmak olduğunu söyledi. Bayraktar, "2010'da Nevşehir, Kastamonu, Kahramanmaraş, İskenderun,  Ankara  Acity, Manisa ve Gaziantep gibi yeni iller dahil olmak üzere 7 yeni mağazayı hizmete soktuk. Yılbaşına kadar da Bimeks'in 36., Güneydoğu Anadolu'daki 2. mağazamızı Diyarbakır'da, hemen peşinden planlanan Samsun ve  İzmir  mağazalarımızı da franchise ortaklarımızla birlikte açacağız." dedi. 1990 yılında kurulan Türkiye'nin ilk teknoloji marketi Bimeks, 18 şehirde faaliyete geçirdiği 35 mağaza ve 450 çalışanı ile hizmet veriyor.
Zaman

Bimeks Antep’e gitti, sırada Diyarbakır var  

Teknoloji marketi Bimeks, Güneydoğu’da ilk mağazasını Gaziantep’e açtı. Türkiye genelindeki 35. mağazasını açan Bimeks, ardından Diyarbakır’a da yatırım yapacak. Genel Müdür Bayraktar “Hedefimiz her ile mağaza açmak” dedi

• Teknoloji marketi Bimeks’in, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk teknoport mağazasının açılışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.  Gaziantep Bedesten AVM’deki yeni satış noktası Bimeks’in Türkiye genelindeki 35. mağazası oldu. İndirimli teknoloji ürünü almak için sabahın erken saatlerinden itibaren kuyruğa giren vatandaşlar, mağaza önünde kalabalık oluşturdu. Bimeks’in 2010 yılı içindeki en büyük yatırımlarından, 1000 metrekarenin üzerinde satış alanı olan Gaziantep Teknoport Mağazası’nda 200’ün üzerindeki teknoloji ürünü yüzde 60’a varan indirimlerle satışa sunuluyor. Açılışı yapılan mağazada 15 gün süreyle indirimli satışlar devam edecek. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, açılışta yaptığı konuşmada, yerli bir firma olan  Bimeks’in hedefinin Türkiye’nin her ilinde mağaza açmak olduğunu söyledi.

DİYARBAKIR, SAMSUN VE İZMİR AÇILACAK

Türkiye’nin en büyük, en modern ve en gelişmiş kentlerinden olan Gaziantep’te mağaza açmanın çok önemli olduğuna işaret eden Bayraktar, 2010 yılında Nevşehir, Kastamonu, Kahramanmaraş, İskenderun, Ankara Acity, Manisa ve Gaziantep gibi yeni iller dahil olmak üzere 7 yeni mağazayı hizmete soktuklarını söyledi. Bayraktar “Yılbaşına kadar da Güneydoğu Anadolu’daki 2. mağazamızı Diyarbakır’da, peşinden Samsun ve İzmir mağazalarımızı da açacağız” dedi. 
Star

 


Geri Dön