02 / 05 / 2024

Binance'dan dolandırıcılık açıklaması!

Binance'dan dolandırıcılık açıklaması!

Binance kripto para borsası, İstanbul'da bir kişinin Binance'daki parasının kaybolduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulunmasının ardından bir açıklama yaptı ve müşterinin kripto varlıklarını kendi iradesiyle 3'üncü bir kişiye transfer ettiğini ve şirketin kusuru olmadığını belirtti.



Binance kripto para borsası, İstanbul'da bir kişinin Binance'daki parasının kaybolduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulunmasının ardından bir açıklama yaptı.

Binance Türkiye, iddiaya konu işlemin müşteri tarafından kripto varlıkların 3'üncü bir kişiye transfer edilmesi sebebiyle ortaya çıktığı, nakil işleminin gerekli prosedürler gerçekleştirilerek yapıldığı ve bu süreçte şirketin herhangi bir kusurunun veya sorumluluğunun olmadığı ifade edildi.

Binance dan dolandırıcılık açıklaması!

Binance Türkiye'nin açıklaması şu şekilde: 

Binance Türkiye hakkında bugün bazı medya organlarında yer alan iddialara ilişkin kamuoyuna açıklama yapma gereği duyulmuştur.

İlgili Müşterinin şikayeti üzerine yapılan incelemede, iddiaya konu işlemin, Müşterinin iradesiyle kripto varlıkların üçüncü bir kişiye transfer edilmesinden kaynaklandığı ve söz konusu kripto varlık transferi işleminin Müşterinin kendisi tarafından gerekli güvenlik prosedürlerinin yerine getirilmesi suretiyle yapıldığı, bu süreçte Şirketimizin herhangi bir kusurunun ya da sorumluluğunun bulunmadığı anlaşılmış ve bu husus Müşteriye müteaddit kereler açıklanmıştır. Ayrıca, kripto varlığın transfer edildiği üçüncü kişinin Şirketimizle ya da Şirketimizin iş ortaklarıyla herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Habere konu olay tamamen, Müşteri ile kendisine gelir taahhüdünde bulunan üçüncü kişi arasında gerçekleşen bir işlemdir.  Netice olarak söz konusu kripto varlıkların buharlaştığı iddiası gerçeği yansıtmamaktadır, her türlü hukuki haklarımızın saklı olduğunu belirterek kamuoyunu saygılarımızla bilgilendiririz.

Türkiye'deki kripto para platformu ile ilgili dolandırıcılık iddiası!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön