29 / 04 / 2024

Binance’de spot işlemler neden geçici olarak durduruldu! İşte perde arkası

Binance’de spot işlemler neden geçici olarak durduruldu! İşte perde arkası

Popüler kripto para Binance'nin spot piyasa sistemindeki hatanın tüm dünyadaki Binance yatırımcıları için yapılan ticaret işlemlerinin durdurulmasına sebep olduğu tasdik edildi.



Binance problemi: Spot işlemler bir müddet olarak pasife alındı

Binance resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, spot alım satım işlemlerini tesiri altında olan bir problemin farkında olduklarını ve bu problemi mümkün olan en kısa zamanda çözmek için tüm spot alım satım işlemlerinin geçici olarak askıya alındığını tasdik etti.

Binance’de spot işlemler neden geçici olarak durduruldu! İşte perde arkası

Binance CEO’su Changpeng Zhao, hususla alakalı olarak yaptığı açıklamada, ilk analize göre spot emirlerindeki eşleştirme motorunda garip bir yanlışla karşılaşıldığını ve bu yanlışın giderilmekte olduğunu söylendi. Tahmini olarak 30-120 dakika arası devam edeceğini ve bu aşamada para yatırma ve çekme işlemlerinin durdurulduğunu söyledi. Bakiyelerin emniyette olduğunu vurgulayan Zhao, Binance ekibinin süratli bir şekilde problemin çözümü üzerinde çalıştığını ve kullanıcıların fonlarının emniyette olduğunu garanti etti.

Bakanlıktan depremzede arıcılara müjde! 1 milyon 339 bin 613 arı için...

Ayçiçek yağında bu fiyat daha önce uygulanmadı! 4 litre 99 TL'ye düştü

OKX'den Türk lirası hamlesi! Para yatırma ve çekme işlemleri başladı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön