02 / 05 / 2024

Binkar İnşaat konkordatodan çıktı!

Binkar İnşaat konkordatodan çıktı!

Anahtar teslim konut inşaatları, inşaat müteahhitlik taahhüt işleri ve kat karşılığı inşaat yapım projelerine imza atan Binkar İnşaat sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket konkordato sürecini başarıyla tamamladı. 



Ulusal ve Uluslararası alanda topluma hep daha iyi hizmetler sunmak amacıyla sahasına giren bütün alanlarda gelecek nesillere övülecek eserler ve yaşam alanları bırakma misyonunu üstlenen Binkar İnşaat, anahtar teslim konut inşaatları, inşaat müteahhitlik taahhüt işleri ve kat karşılığı inşaat yapım işleri hayata geçiriyor. 

Anahtar teslim konut inşaatları, inşaat müteahhitlik taahhüt işleri, kat karşılığı inşaat yapım işleri ve yap-sat işler de hayata geçiren Binkar İnşaat, yaşadığı mali sıkıntılar sebebiyle konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı. 

Binkar İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. firması konkordatodan feragat etti. Şirketi konkordato sürecini başarı ile sonuçlandırdı ve konkordatodan çıktı. T.C. Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesinden / Başkanlığından Esas No : T.C. Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesinden / Başkanlığından Esas No: 2018/1249  kararına istinaden firma normal yönetim sürecine geçti.

Binkar İnşaat konkordatodan çıktı!

Binkar İnşaat'ın devam eden projeleri;
1-) 
İstanbul Bağcılar Demirkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ugulaması Albayraklar Sitesi
2-) Hatay İl Emniyet Binası İnşaatı
3-) Korupark Çerkezköy

Binkar İnşaat'ın biten projeleri: 
1-)
 KİPTAŞ Hadımköy Konutları 3. Etap 

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön