02 / 05 / 2024

Binlerce kişi TOGG için CİMER’e başvurdu: Konut gibi taksitli olsun!

Binlerce kişi TOGG için CİMER’e başvurdu: Konut gibi taksitli olsun!

Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg seri üretime başladı. Vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER) binlerce mesaj attı. Başvurularda, Togg için renk önerenler kadar yerli otomobilin TOKİ’nin konut projesi gibi taksitle satılmasını isteyenler de var.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim'de TOGG Gemlik Kampüsü'nün açılışı yapıldı ve yerli otomobil Togg'un ilki üretim bandından indirildi. Bu gelişmeden sonra CİMER'e Togg ile ilgili adeta mesaj yağdı.

ÖTV İNDİRİMİ İSTEDİLER

CİMER’e gelen mesajlarda vatandaşlar, engellilere sağlanan ÖTV indiriminin Togg için de geçerli olması talebinde bulundu. Bazı vatandaşlar, TOGG fabrikasında çalışmak istediklerini de yazdı.

“TOKİ KONUTLARI GİBİ TAKSİTLİ SATILSIN”

Başvurularda, TOGG’un satış süreci ile ilgili talepler de yer aldı. Bazı vatandaşlar, Togg’un satışının TOKİ sosyal konut projesinde olduğu gibi uzun vadeli taksitlerle yapılmasını istedi.

"TOGG MAÇLARDA SERGİLENSİN”

Bir vatandaşın başvurusunda Togg'un futbol takımlarının sponsoru olması, formaların üstünde Togg'un ambleminin ve isminin yer alması, uluslararası maçlarda da Togg'un sergilenmesi önerildi.

İZNİK ÇİNİSİ RENGİ

Togg'un renklerine yönelik tavsiyelere de yer verilen bir başvuruda ise Togg'un İznik çinisi mavisi renginde de üretiminin yapılması talep edildi.

Kırıkkale'de yaşayan engelli bir vatandaş da Togg'un engelliler için bir umut ışığı olduğunu yazdı. Mersin'deki omurilik felçli bir vatandaş ise Togg’u satın almak istediğini iletti.

Ankara'da yaşayan lise öğrencisi, Togg'un üretiminde yer almak istediğini belirten bir mesaj iletti.


Geri Dön