29 / 04 / 2024

Bio İstanbul'da ön talep süreci başladı: Metrekaresi 4 bin TL!

Bio İstanbul'da ön talep süreci başladı: Metrekaresi 4 bin TL!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Toplam 6 bin konuttan oluşan Başakşehir Bio İstanbul projesinde 150 konut için ön satış dönemi başladı. 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salonu kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede metrekare fiyatları 4 bin TL'den başlıyor...





İstanbul'da akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış ilk gayrimenkul projesi  Bio İstanbul  projesinde ön satış dönemi başladı. Bio City Development Company (BCDco) şirketinin vizyonu,  TOKİ  iştiraki Emlak Planlama Proje Yönetimi EPP ortaklığı ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ desteği ile Başakşehir'de hayata geçirilen projede, satışa sunulan 150 konut metrekaresi 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


 Bio İstanbul da ön talep süreci başladı: Metrekaresi 4 bin TL!


İçerisinde dünya standartlarında bir çocuk araştırma hastanesi, biyomedikal Ar-Ge merkezi, üniversite, okullar, performans sanatları merkezi, yaşam alanlarını barındıran Bio İstanbul'da toplam 6 bin konut yer alıyor. 3 etaptan oluşan projenin ilk etabında bulunan 150 konut için ön satış dönemi başladı. 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Başakşehir Bio İstanbul projesinde satış süreci devam ediyor.




2017'de tamamlanacak


Tabanlıoğlu Mimarlık ve Norveç asıllı Saunders Architectre tarafından tasarlanan projenin tüm etaplarının 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.


Bio İstanbul da ön talep süreci başladı: Metrekaresi 4 bin TL!

2. etap Bio İstanbul çalışanlarına ayrıldı


Tamamlandığında 15 kişiye istihdam sağlaması öngörülen Bio İstanbul projesinde konutların ikinci etabı proje çalışanları için düşünülüyor. Bio İstanbul'un her etabında 2 bin konut yer alıyor.



Telefon: 0532 111 22 46


Web adresi: http://bioistanbul.com.tr


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön