02 / 05 / 2024

Bir 'Amazon Prime Day' daha olacak!  Tarih açıklandı, yüzde 80 indirimle!

Bir 'Amazon Prime Day' daha olacak!  Tarih açıklandı, yüzde 80 indirimle!

Amazon, ilk kez bir yıl içinde ikinci defa ‘Prime Day’ düzenleyeceğini duyurdu. 11-12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte yılın en iyi fiyatları sizi bekliyor. 15 ülkede gerçekleştirilecek etkinlik Türkiye’de de yapılacak.



 İndirim oranı yüzde 80’leri bulacak. İşte Amazon ‘Prime Day’ etkinliği ile ilgili tüm detaylar…
Dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Amazon, bundan kısa bir süre önce kullanıcıları indirime doyurduğu "Prime Day" etkinliği yapmıştı.  Bu zamana kadar ‘Prime Day’ etkinliği yılda bir kez yapılıyordu. Ancak bu kez durum değişti, Amazon’dan herkesi memnun edecek yeni bir duyuru geldi.  Böylece Amazon, tarihinde ilk kez bir yılda iki kez ‘Prime Day’ etkinliği yapacak.


Amazon, tarihinde ilk kez bir yıl içinde ikinci kez gerçekleştireceği etkinliğin tarihini de açıkladı. Amazon’un ‘Prime Day’ etkinliği 11-12 Ekim 2022 tarihinde olacak. 
Amazon, Prime Day etkinliğinde müşterilere yılın en iyi fiyatlarını ve akıllı televizyon gibi ürünlerde yüzde 80'e varan indirimler sunacak.

Bir Amazon Prime Day daha olacak!  Tarih açıklandı, yüzde 80 indirimle!

15 ÜLKE ARASINDA TÜRKİYE DE VAR


Amazon'un resmi basın açıklamasında Prime Day indirimlerinin 15 ülkede gerçekleştirileceği belirtildi. Bu ülkeler arasında Türkiye de var.  2022 yılının Temmuz ayında yapılan Amazon Prime Day etkinlikleri Türkiye'de tam bir hafta boyunca sürmüştü. 11-12 Ekim’deki indirim kampanyasının ne kadar süreceği şu anda net olarak bilinmiyor. Amazon, duyurusunda bu konuyla ilgili herhangi bir detaya değinmedi.

 


Geri Dön