28 / 04 / 2024

Bir bankadan müşterilerini şaşkına döndüren hamle. Son dönemlerin zam şampiyonu hakkında şok indirim kampanyası

Bir bankadan müşterilerini şaşkına döndüren hamle. Son dönemlerin zam şampiyonu hakkında şok indirim kampanyası

Son dönemlerin zam şampiyonu arasında benzin ve motorin bulunduruyor. Bir banka müşterilerini bu konuda şaşkına döndüren bir hamleye imza attı.



Son dönemlerin en fazla zamlanan ürünlerinin başında benzin ve motorin geliyor. Bu ürünlere art arda gelen zamlar nedeniyle de vatandaşların kullandığı birçok gıda ürünü artık daha pahalı. Bir bankadan müşterilerine yönelik benzin ve motorin hakkında şok bir kampanya haberi geldi. 

Kampanyaya katılmak oldukça basit. 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında, 350 TL ve üzeri alışverişlerde MaxiPuan kazanmak mümkün. Ayrıca, işlemi temassız olarak yapmanın bir avantajı da ekleniyor. Maximum Kart'ın Öde Geç özelliği veya Maximum Mobil içindeki Pazarama'dan Petrol Ofisi Öde-Geç kullanıldığında toplamda 110 TL MaxiPuan elde edebilme fırsatı sunuluyor.

KOLAYCA BAŞVURU YAPABİLECEKSİNİZ 

Müşteriler, kampanyaya katılmak için İşCep veya Maximum Mobil uygulaması üzerinden kolayca başvuru yapabilirler. Maximum kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar kampanyaya dâhil. Ancak, ticari kartlar, vadematik kartlar ve aidatsız kartlar ile yapılan işlemler, kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.
Kazanılan MaxiPuanlar, 17 Ağustos 2023 tarihinde kartlara yüklenecek ve 30 Eylül 2023'e kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan bir müşteri yalnızca bir kez yararlanabilir ve en fazla 110 TL MaxiPuan kazanabilir.
 


Geri Dön