02 / 07 / 2024

Bir emekli promosyonu değil ama işe yarar İş Bankası kısa bir süre önce açıkladı

Bir emekli promosyonu değil ama işe yarar İş Bankası kısa bir süre önce açıkladı

Özel bankalar arasında emeklilere yönelik en yüksek promosyonu veren bankalar arasında yer alan İş Bankası, yeni bir kampanyanın detaylarını duyurdu.



Söz konusu kampanyaya aidatsız kartlar dışında kalan tüm İş Bankası Bireysel Kredi Kartları dahil ediliyor. Kampanyaya dahil edilmeyen kartlar arasında ise aidatsız kredi kartları, ticari nitelikli kartlar, Bankamatik Kartları ve ön ödemeli kartlar yer alıyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Gelin biraz da kampanya detaylarına göz atalım birlikte. 

30 Eylül 2022 tarihine kadar İşCep mobil uygulaması, Maximum Mobil, internet şubesi ve fiziki şubeler üzerinden İş Bankası bireysel kredi kartı başvurusunda bulunarak İş Bankası’ndan ilk kez kredi kartı alan İş Bankası müşterilerine 100 TL Pazarama MaxiPuan hediye ediliyor. Daha önce tüm İş Bankası bireysel kredi kartlarını iptal ettirmiş olanlar da yeni kart başvurusu durumunda kampanyadan yararlanabiliyor. Kartın tahsis tarihini takip eden 7 iş günü içerisinde İş Bankası müşterilerine ilgili hediye veriliyor ve kampanyada yüklenen MaxiPuan hediyeleri 31 Aralık 2022’ye kadar kullanılabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön