29 / 04 / 2024

Bir evden beklediğiniz her şey Balance Güneşli'de!

Bir evden beklediğiniz her şey Balance Güneşli'de!

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde, Balance Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Balance Güneşli projesinde, konut, rezidans, mağaza ve ofis alanları yer alıyor. Projede satışlar devam ediyor...



Banka kredisi ile ev sahibi olunan  Balance Güneşli  projesinde yer alan dairelerin teslimlerine 2015 yılı içerisinde başlanması planlanıyor.


Rezidans ve home ofislerin alanlarının 70 metrekare ile 150 metrekare arasında değiştiği Balance Güneşli Bağcılar projesi,  Balance Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. 


İstanbul Avrupa yakası Güneşli'de, Basın Ekspres Yolu üzerinde konumlanan Güneşli Balance projesinde satış sürecine devam ediliyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL olarak belirlendi. 


Bir evden beklediğiniz her şey Balance Güneşli de!


Konut, rezidans, mağaza ve ofis alanlarından meydana gelen Basın Ekpres Balance Güneşli'de, ev ve loft ofisler 76 metrekare ile 178 metrekare arasında alanlara sahip. 


Balance Güneşli Residence projesinde;  kat bahçeleri, güvenlik, otopark, oyun alanları, teras, yüzme havuzu, yeşil alanlar gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön