04 / 05 / 2024

balance güneşli satış fiyatları

balance güneşli satış fiyatları

Balance Güneşli projesinde 16 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Balance Güneşli'de metrekare birim satış fiyatı 6 bin 670 liradan başlayarak değişiyor...

Balance Güneşli satış fiyatları!

6 blok şeklinde yükselen Balance Güneşli projesi toplam 311 adet bağımsız üniteden meydana geliyor. Balance Güneşli satış fiyatları metrekare bazında 5 bin 700 TL'den başlıyor.

Basın Ekspres Balance Güneşli satılık!

Basın Ekspres Balance Güneşli satılık ofis alanları minimum 40 metrekare olarak tasarlandı. 6 blok halinde inşa edilen projede sauna ve buhar odaları gibi çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

Balance Güneşli fiyat!

Balance Güneşli fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Konut, rezidans, ofis ve mağaza birimlerinden meydana gelen Bağcılar Balance Güneşli projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Bir evden beklediğiniz her şey Balance Güneşli'de!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde, Balance Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Balance Güneşli projesinde, konut, rezidans, mağaza ve ofis alanları yer alıyor. Projede satışlar devam ediyor...

Balance Güneşli fiyatları!

Balance Güneşli fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. 17 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Balance Güneşli projesinde konut, rezidans, mağaza ve ofisler yer alıyor.

Balance Güneşli ödeme planı!

Metrekaresi 5 bin 360 liradan satışa sunulan Balance Gayrimenkulün ilk projesi Balance Güneşli ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Balance Güneşli'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler mevcut...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajıyla indirimli ofisler!

Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı projede birçok imkan yer alıyor. 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. 

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 10 KDV fırsatıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de KDV avantajı devam ediyor!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 8 KDV avantajıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Bağcılar Güneşli'de Mahmutbey Caddesi üzerinde hayata geçirilen Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı ile satışlar yapılıyor.

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları!

Yatırım fırsatlarının sunulduğu Balance Güneşli'de ofisler satılık ya da kiralık, 50 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişen envantere sahip...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi ile satılık ofisler!

A plus ofis projesi kalitesindeki Balance Güneşli'de Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Balance Güneşli'de ofis satışları devam ediyor. Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyenlere yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajlı ofisler!

Balance Güneşli'de ofislerin satışları yüzde 10 KDV avantajı ile devam ediyor. Proje, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmaları ve serbest meslek sahiplerini bekliyor.

Balance Güneşli'den yüzde 8 KDV avantajlı ofisler!

Balance Güneşli'de ofislerin satışları yüzde 8 KDV avantajı ile devam ediyor.  Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. 

balance güneşli satış fiyatları Haberi

balance güneşli satış fiyatları


311 bağımsız üniteden meydana gelen Balance Güneşli projesi Balance Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Balance Güneşli projesinde peşin alımlara yüzde 5 indirim yapılıyor.


Yüzde 25 peşinatla banka kredili ödemelerin yapıldığı Balance Güneşli projesinde 16 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı da sunuluyor.


Balance Güneşli projesinde bu yıl Temmuz ayında teslimler başlayacak. Balance Güneşli'de metrekare birim fiyatı 6 bin 670 lira ile 8 bin 450 lira arasında değişiklik gösteriyor.


Balance Güneşli projesinde stüdyo ofisler 50 metrekare ile 137 metrekare, cadde ofisler 40 metrekare ile 263 metrekare, loft ofisler 140 metrekare ile 212 metrekare aralığında değişirken, plaza ofisler 1700 metrekare büyüklükte belirlendi.


17 bin metrekare alanda inşa edilen Balance Güneşli projesinde fitness, sauna, cep sineması, toplantı odaları, pilates, müzik odası, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Adres: Mahmutbey...