27 / 04 / 2024

Bir ofisten beklediğiniz her şey Balance Güneşli'de!

Bir ofisten beklediğiniz her şey Balance Güneşli'de!

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Ofislerin alanlarının 70 metrekareden başlatıp, 150 metrekareye kadar yükseldiği Balance Güneşli projesinde teslimler 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek. Metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL olan projede banka kredisi kullanmak mümkün...



Balance Gayrimenkul projesi olarak hayata geçirilen  Balance Güneşli  projesi, konut, rezidans, mağaza ve ofis alanlarından meydana geliyor. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL olarak belirlendi. 


Ofislerin 70 metrekare ile 150 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Balance Güneşli Bağcılar projesinde yer alan konutların ve ofislerin satışları devam ediyor.


Ofis sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Balance Güneşli Basın Ekpres'in sosyal alanları arasında; kat bahçeleri, güvenlik, otopark, oyun alanları, teras, yüzme havuzu, yeşil alanlar mevcut.


Bir ofisten beklediğiniz her şey Balance Güneşli de!


İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli-Basın Ekpres Yolu üzerinde inşa edilen Balance Güneşli Rezidans'ta yer alan ev ve loft ofislerin alanları 76 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiyor.


Toplam 17 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Basın Ekpres Balance Güneşli'de, 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağaza yer alıyor. 


Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön