01 / 05 / 2024

Bir kişinin ortalama harcadığı elektrik ne kadar?

Bir kişinin ortalama harcadığı elektrik ne kadar?

Medyaya yansıyan haber ve verilerle derlenen bilgilere göre ülkelerin kişi başına yıllık elektrik tüketimi belirlendi. Ajans Press'in derlediği bilgilere göre Türkiye'de kişi başına elektrik tüketimi 3.348 kWh olarak belirlendi.



Medya izleme ajansı Ajans Press, elektrik kullanımına ilişkin en son verilerden elde edilen bulguları inceledi. Statista verilerinden derlenen bilgilere ve medyaya yansımalarına göre Türkiye'de kişi başına elektrik tüketimi 3.348 kWh olarak ölçüldü.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön