28 / 04 / 2024

Bir sigara grubu daha ürünlerine 2 lira zam yaptı! İşte zamlı fiyat listesi

Bir sigara grubu daha ürünlerine 2 lira zam yaptı! İşte zamlı fiyat listesi

Türkiye'de yüksek seyreden enflasyon 'iğneden ipliğe' her alanda vatandaşı yoğun zam yağmuruna tutuyor. Yılbaşından bu yana iki kez zamlanan sigara fiyatlarına Mayıs başında yeniden zam geldi. Bir sigara grubu ürünlerine 2 lira zam yaptı.



Türkiye'de yılbaşından bu yana iki kere zam gören sigaraya yeniden zam geldi. Japan Tobacco International Grubu altında satılan Camel, Winston ve LD isimli sigaraların fiyatına paket başına 2 lira zam geldi. Ürünlerin içinde sarmalık kıyılmış tütün 48 lira olurken en ucuz sigara 25 lira 50 kuruş en pahalı sigara ise 28 lira oldu.

Sigaraya daha önce Philip Morris grubu zam yapmış en pahalı sigara 40 liraya çıkmıştı. 

 https://emlakkulisi.com.tr/resim/extra/1651795466.jpg 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön