06 / 05 / 2024

Bir sigara grubu daha indirime gitti!

Bir sigara grubu daha indirime gitti!

JTI grubunun indiriminden sonra bir sigara grubu daha 1 TL indirime gideceğini açıkladı.



Yeni yılla birlikte her şey gibi sigaraya da zam yapılmıştı. Sigaraların birçoğunda 4 TL zam yapılırken Japan Tobacco International (JTI) grubundan bazı sigara markalarında 1 TL'lik indirim yapılacağı duyuruldu.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından bir sigara grubunun daha 1 TL indirime gideceğini duyurdu.

Bir sigara grubu daha indirime gitti!

BİR SİGARA GRUBUNA DAHA 1 TL'LİK İNDİRİM

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, paylaşımında, "BAT’ın fiyatları diğer firmalarda 1? aşagıda açıklamasın ardın dan JTI ve bugün de PM gurubu bir çok ürün de 1 TL indirime gitti" ifadelerini kullandı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön