12 / 05 / 2024

Bir yılda yüzde 690 kazandıran Kontrolmatik hisseleri yine hareketlendi!

Bir yılda yüzde 690 kazandıran Kontrolmatik hisseleri yine hareketlendi!

Pandeminin başladığı yıl olan 2020 senesinin Ekim ayında halka arz olan Kontrolmatik Teknoloji Enerji Ve Mühendislik AŞ, bu hafta yatırımcısına (Saat 11.00) itibarıyla yüzde 22,77 oranında getiri sağladı.



Emlakkulisi.com olarak, Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerin hisselerinin performanslarını değerlendirdiğimiz serimizde bu kez de özellikle son iki gündür ciddi yükselişler sergileyen Kontrolmatik Teknoloji Enerji Mühendislik AŞ’nin yıllık, aylık ve haftalık performansını detaylarıyla ele alıyoruz.

Bir yılda yüzde 690 kazandıran Kontrolmatik hisseleri yine hareketlendi!

19 Ekim 2020 senesinde KONTR kodu ile Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik AŞ, borsaya adım attığı yaklaşık 2,5 yıllık süre içinde ilginç bir performans sergiledi.

2020 yılının 19 Ekim günü yapılan gong töreninin ardından 6,90 TL’den borsada işlem görmeye başlayan şirket hisseleri, takvimler 23 Ekim 2020’yi gösterdiğinde yani dört gün içinde 2,11 TL’ye gerilemiş ve yüzde 227’yi aşan büyük değer kaybı yaşamıştı.

Özellikle geçtiğimiz sene çok önemli bir hamle yaparak, 12,37’den başladığı 2022 yılını 158,30 TL’den kapayan hisse, yeni yılda da yükselişini sürdürdü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön