05 / 05 / 2024

Böyle bir kazanç hiç bir yerde yok! Son 6 ayda yüzde 438 kazandıran hisse hangisi oldu?

Böyle bir kazanç hiç bir yerde yok! Son 6 ayda yüzde 438 kazandıran hisse hangisi oldu?

Yeni yılın ilk günlerinde kayıplar yaşasa da uzun süredir yatırımcısına en fazla kazandıran Borsa İstanbul, bir yandan akın akın yeni yatırımcının adresi olurken, peş peşe yaşanan halka arzlar da dikkat çekiyor. Peki yeni yılla birlikte art arda halka arz edilen bu şirketlerden son günlerde en çok h



Borsa İstanbul’da son dönemlerde halka arz olan şirketlere büyük ilgi var. Hemen her biri arz tutarının çok üzerinde talepler alarak borsaya kote oluyor. Peki bunların içinde yatırımcısının yüzünü en çok güldüren hangileri oldu?

Böyle bir kazanç hiç bir yerde yok! Son 6 ayda yüzde 438 kazandıran hisse hangisi oldu?

Ekonomi gazetesinden Barış Erkaya, bugünkü köşesinde işte bu konuyu  satırlarına taşıdı.

Erkaya, borsanın yenileriyle ilgili bir şov süreci olduğuna ve bu halka arzlarda baş döndüren bir yükseliş yaşandığına dikkat çekti.

Üstelik halka arzı yeni yapılan bu şirket hisselerinin, borsanın çok sert düştüğü, yüzde 15’lere varan dalgalanmalar yaşandığı günlerde bile istifini hiç bozmadan tavan çekmeye devam ettiğini hatırlatan Erkaya, SDT Uzay ve Savunma ile Oncosem’in hisselerinin art arda 13 seans tavan gördüğünü, bu kervana son olarak Astor Enerji'nin de katıldığını vurguladı.

Erkaya’nın bildirdiğine göre, son günlerde peş peşe  halka arz olan bu şirketlerin ortak özelliği ise  Ankara  şirketleri olmaları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön