29 / 04 / 2024

Bir Zamanlar Antalya Müzesi hizmete açıldı!

Bir Zamanlar Antalya Müzesi hizmete açıldı!

Sanayici ve iş adamlarından meydana gelen Salı Grubu, Bir Zamanlar Antalya Müzesi hizmeti nedeniyle Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür mektubu verdi.



Sanayici ve iş adamlarından meydana gelen Salı Grubu, Bir Zamanlar Antalya Müzesi hizmeti nedeniyle Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkürlerini iletti.

Salı Grubu üyeleri, geçtiğimiz hafta Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün davetiyle Dokuma Fabrikası'nın idari binasında meydana getirilen  'Bir Zamanlar Antalya Müzesi'ni gezdi. Bu gezi sonrasında Salı Grubu, müze hizmetinden duydukları memnuniyetini anlattı. Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç ve üyeleri tarafından imzalanıp Tütüncü'ye gönderilen teşekkür mektubunda şu ifadeler kullanıldı:

“Salı Grubu'na yaptığınız nazik davet sonrasında sıcak ev sahipliğiniz sayesinde 20 Kasım Çarşamba günü ailelerimizle birlikte unutulmaz bir 'Antalya Müzesi' gezisi yaptık. Müzenin resmi açılışı öncesinde, bizim için en ince ayrıntısına kadar planlandığını hissettiğimiz bu etkinlik, Kepez'in ve Antalya'nın sizin gibi bir yerel yöneticiye sahip olmasının sağladığı büyük faydaları bize bir kere daha gösterdi.  Dokuma'ya, kol kanat gererek, Antalya'nın kültür mirasına sahip çıkan bu medeni duruş, şehrin ileri gelenlerine, aydınlarına ve sakinlerine örnek teşkil ediyor. Bir kuyumcu titizliği ile oluşturduğunuz 'Bir Zamanlar Antalya Müzesi' şehrin tarihini yeniden inşa ediyor ve belleklerde kalıcı iz bırakıyor. Size, Antalya'ya yaptığınız bu önemli hizmet için şehrin sevdalıları adına teşekkür ederiz. Yolunuz açık olsun."

Başkan Hakan Tütüncü ise sosyal medya hesabı üzerinde yayınladığı teşekkür mektubunun fotoğrafının altına, “Salı Grubu'nun tüm üyelerine gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum. Şehir hepimizin ve her şey Antalya için" notunu paylaştı.


Geri Dön