28 / 04 / 2024

Birel İnşaat 2015'te toplam 155 yaşam alanı üretecek!

Birel İnşaat 2015'te toplam 155 yaşam alanı üretecek!

2014'e aynı anda 4 projeyle başlayan Birel İnşaat, ultra lüks yaşam alanı Mudanya Saraylar'dan sonra yine lüks segmentte yeni bir projeye başlıyor. Firma 2015'te toplam 155 yaşam alanı üretecek...



Konut sektöründe yoğun bir arz yaşandığının altını çizen Birol Birinci "Sadece Mudanya'da 10-12 arasında proje sürdürülüyor. 

Ortalama 900 -1.000 arasında yaşam alanı üretilecek. Ev almayı planlayanların daha soma mağduriyet yaşamamaları adına iyi sorgulama yapmalarında yarar var" şeklinde konuştu. Ev almak isteyen tüketicilerin beklentilerinde ciddi bir değişim yaşandığını belirten Birel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Birol Birinci " Yeni ev sahipleri artık sadece dört duvar almamaları gerektiğini biliyorlar. Yatırımcıların beklentisi yükseldi. 

Projelerde gösterilen temsili üç boyutlu görsellerle, evi teslim aldıklarında hayal kırıklığı yaşayanlar da var. 

Bu yüzden benim yatırımcılara önerim, talip oldukları projenin teknik şartnamesine mutlaka baksınlar ve bir kopyasını talep etsinler. Bir diğer önemli konuda konut alacakları müteahhitlik şirketinin yeterliliği. Daha önce yapılış projeleri de sorgulamak, hatta gidip bakmak, incelemek daha somut fikir verecektir" diye konuştu. 


Birel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Birol Birinci "Yeni Mudanya'nın şekillendiği, lüks konutların yükseldiği Halitpaşa, Birinci Life'tan sonra şirketimizin öncelikli lokasyonu oldu. Ada Mudanya, Grand Halitpaşa, Mudanya Sayfiye erişilebilir lüks olarak tanımladığımız projeler. Sosyal tesisleri olan, kompakt, güvenli ve tasarım özellikleri olan yaşam alanları. 2014 ve 2015'in ilk üç çeyreğinde toplam 155 yaşam alanı üreteceğiz. Mudanya Saraylar ise ultra lüks konut segmentinin yıldızı haline geldi. 


Çok yakın bir zaman diliminde tamamı yine lüks konut sektöründe bir ilk olarak kabul edilebilecek, yeni bir projenin de lansmanını yapacağız. Birel İnşaat Mudanya'da hem körfezin benzersiz seyir keyfini sunan, çevreye ve insan yaşamına saygılı, hem de yaşam şekline göre kaliteli bir konutun tüm tüm detayları düşünülmüş projelere imza atmaya devam edecek" dedi. 

Sabah Bursa 


Geri Dön