02 / 05 / 2024

Birel İnşaat adres

Birel İnşaat adres

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği projeler, Mudanya'da yaptığı yaşam alanlarıyla markalaşan Birel İnşaat, 41. yılında yatırımlara devam ediyor.

Birel İnşaat 2015'te toplam 155 yaşam alanı üretecek!

2014'e aynı anda 4 projeyle başlayan Birel İnşaat, ultra lüks yaşam alanı Mudanya Saraylar'dan sonra yine lüks segmentte yeni bir projeye başlıyor. Firma 2015'te toplam 155 yaşam alanı üretecek...

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Diva İnşaat Goldiva Familya adres!

Diva İnşaat Goldiva Familya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 328 konutun yanı sıra 15 cadde mağazası ve restoran katı bulunuyor. 

Birel İş Güvenliği Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birel İş Güvenliği Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İsmail Birel tarafından kuruldu. 

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde faaliyet gösteren Birel İnşaat, bu yıl iki kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Firma, yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.

SeaMarine Evleri Bursa Mudanya'nın stil ikonu olacak!

Birel İnşaat tarafından yapılan; Arnavutköy, Yıldıztepe ve Halitpaşa kesişimin tam merkezinde; 8.000 m2 alanda yükselecek SeaMarine; az katlı, minimalistik hatlara sahip, Bauhaus kimliği taşıyan modern bir mimari ile tasarlandı.

Bursa Sea Marine satış fiyatları!

Bursa Sea Marine satış fiyatları 400 bin liradan başlayarak değişiyor. Birel İnşaat'ın projesi Sea Marine Evleri'nde teslimlerin Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor...

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres!

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres bilgilerine göre proje Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Toplam 236 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Birel İnşaat adres Haberi

Birel İnşaat adres

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği projeler, Mudanya'da yaptığı yaşam alanlarıyla markalaşan Birel İnşaat, 41. yılında yatırımlara devam ediyor. Mudanya'da konut algısını değiştiren Birinci Life projesinden sonra 5 yeni projede 218 yaşam alanı üretecek olan Birel İnşaat, müşterilerini bundan böyle Mudanya Yat Limanı karşısında hizmete giren yeni satış ofisinde ağırlayacak. Proje geliştirme ve özgün yaşam alanı konseptleri alanında yürüttüğü istikrarlı çalışmalarla Mudanya'nın en çok tercih edilen, en çok güven duyulan inşaat şirketleri arasında yer alan Birel İnşaat, kurumsallaşma ve markalaşma yatırımlarına devam ediyor. Sadece Bursalıların değil âr istanbullu yatırımcıların da gözdesi haline gelen deniz kenarında yükselen ultra lüks yaşam projesi * Mudanya Saraylar ile adından Jpy sıkça söz ettiren Birel İnşaat, * 2015 yılının sonuna kadar 3 farklı projede...