28 / 04 / 2024

Birsel Metal ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birsel Metal ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birsel Metal ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fazlı Kutbay tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Servis Sokak'ta kuruldu.



Birsel Metal ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fazlı Kutbay tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


Birsel Metal ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1) Her türlü metal ürünleri,demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç,  paslanmaz saç ,külçe, platina,  U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 2) Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. 3) Her türlü metal ürünleri ve hurdalarının alımı,satımı,ihracatı ve ithalatını yapmak. 4) Her türlü inşaat,tesisat,tamirat,tadilat,restorasyon,temizlik ve taahhüt işleri yapmak. 5) Her nevi hafriyat işleri yapmak. 6) Konusu ile ilgili olarak her türlü nakliyat işleri yapmak. 7) Her türlü,taş,kum,mıcır,mermer,kireç,alçıpan almak,satmak ve imalatını yapmak, hazır beton  elemanları, tuğla, parke, kiremit, büz, çit direği, bordür taşı ve briket imal etmek,alım,satımını yapmak. 8) Konusu ile ilgili ihalelere girebilir ve gerekli malzeme ve araçları satın alabilir satabilir,kiralayabilir ve kiraya verebilir. 9)Şirket yurt içinde ve yurt dışında açılan her türlü inşaat taahhüt işleri ve inşaat malzeme satıcılığı işlerini  ifa etmek ve ithalat ve ihracatını yapmak. 10) Yurtiçinde ve yurt dışında,konut,lojman,site,toplu konut,kooperatif fabrika, yol, sanat yapıları, liman,santral, baraj, hava limanı,enerji üretim tesisleri,bu işlerle ilgili onarım,revizyon,şehircilikle ilgili alt  yapı tesisleri inşa etmek ve ettirmek. Şirket amaç ve konusu ile ilgili acentelikler, bayilikler distribütörlükler ve unvan kullanımı alır ve bu hizmetleri başkalarına verir şirket sözleşmesinde yazılı konusu ile ilgili olarak metal ve inşaat malzemeleri imalatı, ithalatı, ihracatı, iç ve dış mümessillik, toptancılık, perakendecilik, dağıtım ve pazarlama yapar,makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap eder, devir ve ferağ işlemlerinde bulunur.Alım, satım, kiraya verme, gayrimenkullerin üzerinde irtifa, intifa, gayrimenkul mükellefiyeti, kat mülkiyeti, kat irtifakı tesis eder. İpotekler alır, verir, fabrika, depo satış mağazaları ve idare binaları inşa eder, alır ve satar. Şirketin faaliyet konusuna giren işleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla yeni şirketler kurabilir, girişimlerde ve iştiraklerde bulunabilir.



Geri Dön