29 / 04 / 2024

Bisiklet üstünde doğa turu alternatif turizmde yeni seçenek!

Bisiklet üstünde doğa turu alternatif turizmde yeni seçenek!

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde turizmciler, alternatif turizm seçeneği olarak Kaş'a gelen turistlere dağ bisikleti turu düzenliyor. Tura katılan turistler, bisiklet üstünde, dağların, ormanların arasında doğa turu yapıyor.



Antalya'nın Kaş İlçesi'nde turizmciler, alternatif turizm seçeneği olarak Kaş'a gelen turistlere dağ bisikleti turu düzenliyor. Tura katılan turistler, bisiklet üstünde, dağların, ormanların arasında doğa turu yapıyor. Bisiklet turuna, daha çok Avrupalı turistler büyük ilgi gösteriyor. Kaş'tan otobüslerle yola çıkan bisiklet tutkunları, çam ve sedir ormanlarının arasından geçerek, 1560 metre yüksekliğindeki Kuruova Beli ve 1 380 metre yüksekliğindeki Sinekçi Belini aşarak Kaş'a bağlı Sütleğen Mahallesine ulaşıyor. Yolda Batı Akdeniz'in en yüksek noktası olan Akdağ'ın muhteşem manzarasını seyrediyorlar. 



ZİRVEDE SON BULUYOR

Dünyada nesli tükenmekte olan sedir ormanları ile Katran Dağının başlangıcında, bisikletler indiriliyor. Profesyonel rehberler yolculuk hakkında bilgi veriyor. Bisikletler tanıtılıyor, kısa bisiklet antremanı ve su şişelerinin doldurulmasından sonra yolculuk başlıyor. Yolculukta gruba önde ve arkada iki rehber eşlik ediyor. 



Bizim Gazete 


Geri Dön