15 / 05 / 2024

alternatif turizmde yeni seçenek

alternatif turizmde yeni seçenek

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde turizmciler, alternatif turizm seçeneği olarak Kaş'a gelen turistlere dağ bisikleti turu düzenliyor. Tura katılan turistler, bisiklet üstünde, dağların, ormanların arasında doğa turu yapıyor.

İnşaat sektörünün yeni yüzü kentsel dönüşüm için alternatif olacak! Çelik evlere talep artıyor...

İnşaat sektörü gerek teknolojinin getirdiği yeniliklerden biri olan çelik evler, kentsel dönüşüm için alternatif odu.

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Turizmde 30 milyon turistle yeni rekor kırıldı! En fazla hangi ülkelerden turist geldi?

2023 yılının 7 ayında 30 milyon 93 bin 446 turist sayısı ile 2019 yılındaki 26 milyon 524 bin rakamı aşılarak yeni bir rekor kırıldı. Turistlerin 26 milyon 766 bin 240'ı yabancılardan oluşurken, 3 milyon 327 bin 206'sı yurt dışı ikametli yurttaşlardan meydana geldi.

Uygun fiyatlı arsa ve tarla satışında rekor kırıldı! Ev alamayanlara yeni alternatif! 

Yükselen konut fiyatları yatırımcıların alternatif gayrimenkul seçeneklerine yönelmesine neden oldu. Geçtiğimiz ay 153 bin 587 adet konut dışı gayrimenkul satıldı. İşte ayrıntılar...

Bu Ağustos ayında turizmde yeni rekorlara imza atıldı! Antalya’da 8 Ayda 805 bin İngiliz turist ağırlandı!

Turizmci Recep Yavuz, “ Gelen turist sayısı 2017'de 375 bin, 2018'de 637 bin, 2019'da 719 bin, 2020'de 211 bin, 2021'de 83 bin olarak gerçekleşmişti. Böylelikle ağustos ayının sonu itibarı ile 805 bin turist ile bütün geçmiş yılların rekoru kırılmış oldu." Dedi. İşte haberin detayları!

Emlak Katılım'dan yastık altı altınlar için alternatif ürün: KAD-SİS

Vatandaşın bankacılık sistemine sokmak yerine yastık altında tuttuğu altınlara alternatif yeni bir yatırım aracı tanıtıldı. KAD-SİS nedir, KAD-SİS adı verilen sistem nasıl işliyor, yatırımcıya nasıl kazandırıyor, işte merak edilen soruuların cevapları...

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Toyota fiyatları ne kadar? İşte Toyota Yeni Camry'nin 16 Nisan 2022 güncel fiyatı...

Toyota'nın en çok satılan aracı Corolla olarak biliniyor. Ancak marka, bu araçlara alternatif olarak da birçok model üretiyor. Bu modellerden biri ise Yeni Camry. Peki, Yeni Camry'nin fiyatı ne kadar? İşte cevabı...

Mimarlar Odası'ndan Rıza Bey Apartmanı için yeni proje!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde Rıza Bey Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanda 10’u çocuk 37 kişinin yaşamını yitirdi. Mimarlar Odası İzmir Şubesi alan için alternatif yeni bir proje hazırladı.

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Turizmde karavan dönemi başladı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün en çok etkilediği sektörlerden biri turizm oldu. Tüketiciler tatil yapabilecek miyiz, nasıl seyahat edeceğiz sorularına cevap arıyor. Salgın sonrası dönem, turizmde yeni alışkanlıkların ön plana çıkmasına yol açabilir...

alternatif turizmde yeni seçenek Haberi

alternatif turizmde yeni seçenek

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde turizmciler, alternatif turizm seçeneği olarak Kaş'a gelen turistlere dağ bisikleti turu düzenliyor. Tura katılan turistler, bisiklet üstünde, dağların, ormanların arasında doğa turu yapıyor. Bisiklet turuna, daha çok Avrupalı turistler büyük ilgi gösteriyor. Kaş'tan otobüslerle yola çıkan bisiklet tutkunları, çam ve sedir ormanlarının arasından geçerek, 1560 metre yüksekliğindeki Kuruova Beli ve 1 380 metre yüksekliğindeki Sinekçi Belini aşarak Kaş'a bağlı Sütleğen Mahallesine ulaşıyor. Yolda Batı Akdeniz'in en yüksek noktası olan Akdağ'ın muhteşem manzarasını seyrediyorlar. 



ZİRVEDE SON BULUYOR

Dünyada nesli tükenmekte olan sedir ormanları ile Katran Dağının başlangıcında, bisikletler indiriliyor. Profesyonel rehberler yolculuk hakkında bilgi veriyor. Bisikletler tanıtılıyor, kısa bisiklet antremanı ve su şişelerinin doldurulmasından sonra yolculuk başlıyor. Yolculukta gruba önde ve arkada iki rehber eşlik ediyor. 



Bizim...