27 / 04 / 2024

Bisse, Kuzey Irak’taki mağaza sayısını 5’e çıkarıyor!

 Bisse, Kuzey Irak’taki mağaza sayısını 5’e çıkarıyor!

Bisse’nin bugün yurt içinde 34, yurt dışında ise 18 mağazası bulunuyor. Firma; Kuzey Irak’taki mağaza sayısını 5’e çıkarıyor





 

Bisse, Türkiye’nin en önemli gömlek markalarından. Ticari yaşamına her ne kadar gömlek üretimi ile başlasa da şirket bugün Mustafa/Asiye Kefeli çiftinin başanlı adımları ile erkek giyimin tüm alanlarına girmeyi başardı. Dominant ürünleri gömlek olsa da Bisse, yurt içi ve yurt dışında hızla büyüttüğü zincir mağazalarında erkek dış giyimin tüm alanlarında hizmet yürütüyor.


Bisse’nin bugün yurt içinde 34, yurt dışında ise 18 mağazası bulunuyor. Yurt dışı mağazaları Moskova’dan (üç mağaza), Lübnan’a (iki mağaza), Romanya Bükreş’ten ta Avustralya’ya kadar uzanıyor. Hatta Avustralya’da iki mağaza ile birden hizmet yürütüyor Bisse.


* Aldığımız bilgilere göre Bisse'nin şu sıralar en önem verdiği bölgelerden biri de Kuzey Irak. Hali hazırda iki tane Kibirde, bir tane de Süleymaniye’de mağazası bulunan Bisse’nin Kuzey Irak’ta ik’i mağaza daha açmak için girişimlere başladığını öğrendik. Erbil’de bir tane mağaza daha açacak olan Bisse, Zaho’da da yeni bir lokasyon ile hizmete başlayacak.


Bisse Genel Müdürü Hakan Gökçe, yeni mağazalar için geçen hafta Kuzey Irak’ta yoğun bir mesai yürüttü. Gökçe, yaptığımız görüşmede, “Kuzey Irak pazarından çok memnunuz. Mevcut mağazalarımızda bir yıllık büyüme rakamı yüzde 39’lara ulaşıyor. İyi ve kaliteli ürünlerimizin yanı sıra bölgedeki tüketici anlayışı da büyümemizdeki en büyük güç” diye konuştu. 

Ekonomist


Geri Dön