29 / 04 / 2024

Akmer İnşaat Stories Hotel yatırımlarının sayısını 5'e çıkarıyor!

Akmer İnşaat Stories Hotel yatırımlarının sayısını 5'e çıkarıyor!

Akmer'den Beyoğlu'na iki yeni otel Akmer İnşaat, Beyoğlu bölgesinde bulunan tarihi ve metruk binaları aslına sadık restore ederek, zincir otel yönetimiyle sürdürdüğü Stories Hotel marka yatırımlarının sayısını 5'e çıkarıyor...



Akmer'den Beyoğlu'na iki yeni otel Akmer İnşaat, Beyoğlu bölgesinde bulunan tarihi ve metruk binaları aslına sadık restore ederek, zincir otel yönetimiyle sürdürdüğü Stories Hotel marka yatırımlarının sayısını 5'e çıkarıyor. 


Akmer yatırımları; Stories Karakol, Stories Kuloğlu ve Stories Kumbaracı yokuşu olarak Beyoğlu'nun tarihsel kimliğinde önemli rolleri olan sokak adları ile de özdeşleştirildi. Akmer'in zincir otel yatırımları, 2015 yüında açılacak olan Beyoğlu'nun tarihine tanık olmuş 2 yeni otel binası ile devam edecek. Akmer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yatağan yatırımları için: "Bu zor bir iş ve yatırımdır. Yatırımınızın karşılığını alacağınız iç dinamikler her zaman yeterli olmayabilir ancak biz bunları bilerek yola çıktık. Önümüzdeki yü gelecek olan iki otelimiz de Stories otellerin devamı ama daha büyük konseptleri olacak" açıklaması yaptı. 


Dünya 


Geri Dön