29 / 04 / 2024

Bitcoin 10 bin dolara mı düşecek? Şok tahmin geldi!

Bitcoin 10 bin dolara mı düşecek? Şok tahmin geldi!

Doubleline Capital CEO'su Jeffrey Gundlach, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin fiyatının 10 bin dolara düşmesinin kendisini şaşırtmayacağını dile getirdi.



Milliyet'te yer alan habere göre, Doubleline Capital CEO'su Jeffrey Gundlach yaptığı açıklamada kripto para dünyasının bazı parçalarının patladığını ve Bitcoin 10 bin dolara düşebileceğini söyleyerek, "Bitcoin fiyatı 30 bin doları aşağı yönlü kırdığında grafiklere baktım, 20 bin dolara çok çabuk gelinebileceğini gördüm ve bunu yaptı" şeklinde konuştu.

Söz konusu konuşmasında ABD Merkez Bankası'nın (Fed) aldığı kararlarla ilgili de konuşan Gundlach, Fed'in çok kısa vadeli hareket eder hale geldiğini dile getirdi.

Bitcoin 10 bin dolara mı düşecek? Şok tahmin geldi!

Bu senenin sonunda enflasyonun yüzde 7'ye yaklaşmasını beklediğini dile getiren Gundlach, yaz aylarında Fed'in faiz artırımlarını sürdürmesini beklediğini de söyledi.

Gundlach ayrıca yaptığı açıklamada ABD ekonomisinin pek çok kişinin ifade ettiğinden daha zayıf göründüğünü de iddia etti.

Kriptocuları panik sardı! Uzmanlar tek tek uyardı! Bitcoin'de kim, ne bekliyor? İşte kriptoda gelecek senaryoları...

Kripto parası olanlar dikkat! Uzman ismin tahmini korkuttu

Tahminleri bir bir çıkan analistten kritik uyarı! Bitcoin fiyatları dibi görecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön