29 / 04 / 2024

Bitcoin 10 gündür yükselişte!

Bitcoin 10 gündür yükselişte!

8 senenin ardından 10 gündür yükselişte olan Bitcoin  41 bin doları geçti. Ethereum da bu hafta yüzde 20 değer kazandı.



Önceki gün 40 bin dolarlık kritik seviyeyi geçen Bitcoin bu sabah 41 bin 752 dolara geldi. Habertürk'te yer alan habere göre; Bitcoin 20 Temmuz'da 30 bin doların altına düştü daha sonra 8 yıl sonra ilk defa 10 gün üst üste yükseldi. 

Bitcoin 10 gündür yükselişte!

Ethereum da yükselişte 

Bitcoin'deki yükseliş tüm kripto para piyasasında olumlu şekilde etkiledi. Ethereum da bu sabah 2 bin 607 dolara kadar çıktı. Ethereum'un haftalık yükselişi de yüzde 20'ye geldi. Bu hafta ayrıca Ripple yüzde 28, Binance Coin yüzde 14, Dogecoin ise yüzde 7 yükseldi.

Bitcoin ve Ethereum yeniden artışta!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön