28 / 04 / 2024

Kadıköy'de 4 gündür sular kesik!

Kadıköy'de 4 gündür sular kesik!

İstanbul ’ un Kadıköy ilçesinde 4 gündür sular kesik. Marketlerde dahi su bulmakta zorlanan vatandaşlar, Kadıköy Belediyesi ’ nin dağıttığı kuyu suyunu almak için sıraya girdi...



İstanbul’un Kadıköy ilçesinde 4 gündür sular kesik. Marketlerde dahi su bulmakta zorlanan vatandaşlar, Kadıköy Belediyesi’nin dağıttığı kuyu suyunu almak için sıraya girdi.


Moda Parkı'nda bir araya gelen bir grup da su kesintisini protesto etti.  Bazı eylemcilerin bornoz  giymesi dikkat çekti.


‘KESİNLİKLE OYALAMA’

 

Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde bulunan içme suyu hattındaki boruda meydana gelen arıza nedeniyle Kadıköy'de sular kesildi. Kadıköy Belediyesi suların kesik olduğu bölgelerde yaşayanların ihtiyaçlarını gidermek için harekete geçti, 5 noktada tankerlerle su dağıttı.  Su almaya gelen Seher Kadıoğlu, "Kesinlikle oyalama taktiği uygulanıyor. Sebep olarak arızayı gösteriyorlar" diye konuştu.


BORNOZLU PROTESTO

 

"Caferağa Dayanışması" isimli grup da Moda Parkı'nda bir araya gelerek suların akmamasını protesto etti. Grup, "TOMA'ya değil Moda'ya su" ve "Susma sustukça sular hiç gelmeyecek" şeklinde slogan attı. Bornozla eylem yapan vatandaşlar,  4-5 gündür suların kesik olmasından yakındı.


Bugün 


Geri Dön